Care sunt site-urile de internet care sunt cele mai vizitate în România? Răspunsul vă va surprinde cu siguranță!


Care sunt site-urile de internet care sunt cele mai vizitate în România? Răspunsul vă va surprinde cu siguranță!

Alexa, un site deținut de Amazon de analiză a traficului pe internet, a publicat o clasificare a celor mai vizitate pagini web pentru fiecare țară.

Lista celor mai vizitate site-uri web în România poate părea puțin surprinzătoare.

 

Nu este nici o noutate că Google a luat primul loc, urmat de platforma de mulți lăudată de video-sharing Youtube. Pe locurile următoare s-au clasat Google.ro și motorul de căutare Yahoo. Site-ul de reclamă și comerț Olx.ro este plasat pe ultimul loc în top 5 cele mai vizitate site-uri. Acum, însă, vine partea surprinzătoare!

 

Locul șase a fost ocupat de nimeni altcineva decât site-ul erotic BongaCams, care a depășit Facebook și Wikipedia! Platforma permite fetelor din diferite țări să transmită online și să comunice cu membrii prin intermediul unei camere web.

 

Îndrăznim să spunem că în timpul pandemiei unul dintre lucrurile care a lipsit a fost conversația cu fete frumoase, iar foarte multe persoane au dorit pur și simplu să se distreze.

Iar pentru altele, camerele web reprezintă o modalitate de a face bani frumoși fără a părăsi locuința. Și asta pentru că puteți transmite oricând doriți, utilizând pur și simplu un laptop, sau un telefon inteligent. Singura cerință este vârsta de cel puțin 18 ani împliniți și orice persoană poate începe să lucreze imediat, fără o pregătire specială.

 

Apropo, BongaCams este unul dintre cele mai vizitate site-uri, nu doar în România, ci și în alte țări, la nivel global ocupând locul 36! Oricât de surprinzătoare pot fi aceste cifre, la prima vedere, este clar că transmisiile la webcam au câștigat

tot mai multă popularitate în ultimul timp, și că au deveni o parte integrantă a vieților de zi cu zi a milioane de utilizatori.

 

Lista completă de site-uri este disponibilă aici https://www.alexa.com/topsites/countries/RO


Abonează-te pe

Citește și:

Cristian Marinescu și Radu, replici acide în casa Puterea Dragostei: „Încearcă să vă întărâte pe voi, mai bagă câte o strâmbă!”

Despărțire bombă în showbiz!? Ce se întâmplă în relația lui Theo Rose din cauza certurilor

Cum sa iti sporesti increderea in tine si sa fii mai fericita

Ai pungi sub ochi? Avem pentru tine cel mai bun truc de remediere

Vești bune pentru românii care locuiesc la bloc! Se dau bani de la stat pentru multe lucrări de renovare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Radu Căpățînă s-au despărțit pentru a doua oară? Gestul public făcut de fosta concurentă de la Puterea dragostei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri