Care sunt cele mai bune locuri in care sa faci videochat in Bucuresti?


Care sunt cele mai bune locuri in care sa faci videochat in Bucuresti?

Activitatea de model de videochat in Bucuresti iti poate aduce venituri impresionante si o viata de lux, cu conditia sa alegi asa cum se cuvine studiourile in care lucrezi.

Iata trei dintre cele mai bune locatii care exista in capitala Romaniei!

Bucuresti Unirii – recunoastere internationala

Modelele care au lucrat de-a lungul timpului in acest studio de videochat Bucuresti au reusit sa obtina nu numai castiguri fabuloase, ci si premii internationale de prestigiu. Prin urmare, se poate spune ca Studio Bucuresti Unirii este una dintre cele mai bune locatii din intreaga lume.

Situat intr-o zona ultracentrala, permite un acces usor si in siguranta, la orice ora din zi si din noapte. Intr-adevar, este vorba despre cladirea City Business Center, aflata la intersectia Bulevardului Unirii cu Strada Nerva Traian, la un kilometru distanta de Piata Unirii.

Spatiul de 1 500 de metri patrati este impartit in nu mai putin de 35 de dormitoare tematice, unde modelele isi pot desfasura activitatea in conditii de lux.

In plus, sunt amenajate si zone de relaxare, precum cafenea, restaurant, zona pentru masaj si jacuzzi.

Pentru mai multe amanunte, poti face o vizita la adresa din Strada Nerva Traian, nr. 3, etaj 5. De asemenea, poti sa suni la telefon 0786 070 050 sau sa scrii un email la adresa [email protected]

Sediul din Piata Victoriei – conditii ideale

Al doilea studio pentru videochat din Bucuresti a fost deschis in februarie 2015, in Piata Victoriei.
Este vorba de o suprafata totala de 700 de metri patrati situata in doua tronsoane ale cladirii de birouri Victoria Business Center. Unul dintre acestea are vedere spre Piata Victoriei, iar celalalt spre strada Buzesti.

Fiecare dintre cele 20 de spatii de lucru are o suprafata generoasa, de peste 25 de metri. S-a pus accent pe diversitatea decorurilor, astfel incat exista atat camere decorate ca dormitoare romantice, cat si ca biblioteci, bucatarie, birouri sau dus.
Din fiecare dintre ele se pot transmite sesiunile private dintre modele si membrii site-urilor pentru adulti.

O echipa de suport formata din 20 de persoane te sprijina in permanenta, daca alegi sa lucrezi in aceasta locatie. Pentru a te convinge de toate acestea, poti face o vizita la adresa din Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, poti sa suni la telefon 0785 264 958 sau 0748 777 757 ori sa scrii un email la adresa [email protected]

Double D – experienta succesului, impartasita

Acest studio de videochat din Bucuresti se individualizeaza prin faptul ca este detinut de doua dintre cele mai bune modele ale brandului Studio 20. Este vorba despre Raquelle Diva si Devious Angel, care au obtinut recunoastere unanima si castiguri impresionante, iar acum invata si alte fete cum sa puna bazele unei cariere ce le poate aduce mii sau zeci de mii de dolari pe luna.

Tanara si entuziasta, echipa studioului este bine legata, cu experienta in domeniu, formata din oameni care vin cu placere la job si care se concentreaza pe succesul fiecarei fete, oferindu-i sprijin si indrumare oricand are nevoie.
Studioul se afla pe Splaiul Independentei, nr. 291-293, la etaj 9. Poti intra in legatura cu echipa si prin telefon, la numarul 0751 512 194 sau scriind un email pe adresa [email protected]

Afla ce studio de videochat Bucuresti ti se potriveste si fa pasul spre a deveni model! Din fata camerei, iti vei indeplini toate visurile!

 

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Să nu regret după, că de rușine și jenă, n-am încercat să fac totul posibil" Prima imagine cu Viorel Lis, în scanulul cu rotile

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Lucrezi de acasă? Vezi care sunt elementele cheie de care trebuie să ţii cont

Nicoleta și Sorin, momente tandre în Camera Roșie

Ce se întâmplă dacă pui sare în sticla de ulei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri