Care Sunt Avantajele Utilizării Ojei Semipermanente Termice


Care Sunt Avantajele Utilizării Ojei Semipermanente Termice

Manichiura realizată cu ojă semipermanentă este preferată de foarte multe persoane astăzi, iar motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt numeroase.


In articol:

Oja semipermanentă a devenit extrem de populară cu ani în urmă, însă astăzi, într-o lume aflată mereu în mișcare, în care pare că facem toate lucrurile pe repede-nainte, poți scăpa de grija unghiilor care au nevoie de îngrijire periodică și repetată pentru a arăta bine.

Cu ajutorul noilor tehnici de îngrijire a unghiilor ai șansa de a obține o manichiură frumoasă pentru o perioadă mai mare de timp într-un mod rapid și sigur.

Ce este oja semipermanentă termică?

Oja semipermanentă reprezintă un hibrid între oja clasică și gelul care se aplică cu ajutorul lămpii UV. Aceasta nu are textura unei oje clasice, ci a gelului acrilic pigmentat, rezistența sa pe unghii fiind de aproximativ două săptămâni.

Oja semipermanentă termică este cea care reacționează la temperatura camerei, schimbându-și culoarea fie în mod uniform, fie gradual.

Gama de culori care pot fi aplicate prin oja semipermanentă termică este extrem de variată. Practic, nu există limită în acest sens, deoarece lacul termic își schimbă subtil nuanța, astfel că varietatea de culori este și mai mare decât în cazul lacurilor convenționale. De exemplu, de la o nuanță de albastru pastel se ajunge la o nuanță mai închisă de albastru, dar se poate ajunge și de la roz la violet.

Cum se aplică oja semipermanentă?

Oja semipermanentă se poate aplica fie acasă, fie într-un salon de înfrumusețare, de către un stilist protezist care are calificarea necesară în acest sens. Bineînțeles, varianta recomandată este cea de-a doua, mai ales dacă nu ești o foarte bună cunoscătoare a tehnicilor de îngrijire a unghiilor.

Dacă hotărăști totuși să faci acest lucru acasă, iată care sunt pașii pe care ar trebui să îi cunoști și să îi realizezi ca la carte pentru utilizarea unei oje semipermanente pentru unghii perfecte.

Înainte de toate, este nevoie de curățarea cu mare grijă a unghiilor și de îngrijirea adecvată a cuticulelor. După ce te-ai asigurat că unghiile naturale sunt îngrijite, iar impuritățile sunt îndepărtate total de pe ele, este nevoie de aplicarea a patru straturi de ojă. Este vorba despre aplicarea unui prim strat de protecție a unghiilor naturală, stratul de bază, acesta făcând și oja semi să reziste mai mult timp pe unghii.

După ce acest prim strat a fost aplicat cu succes și este complet uscat, se aplică următoarele două straturi care reprezintă oja semipermanentă în sine.

Ultimul strat, cel de-al patrulea, este de fapt un strat care protejează oja semi, astfel încât aceasta să reziste cât mai mult timp pe unghii. După fiecare aplicare a celor patru straturi este nevoie de poziționarea unghiilor sub lampa UV sau LED pentru aproximativ 30 de secunde, astfel încât acestea să se usuce complet.

Avantaje ale ojei semipermanente

Principalul avantaj al ojei semipermanente este durata de aproximativ 2 săptămâni pe care o are pe unghie. Dacă aplicarea sa este realizată cu mare grijă, în mod corespunzător, pe unghii sănătoase și bine curățate, oja semipermanentă poate rezista chiar și până la trei săptămâni pe unghii, ceea ce duce la o libertate și lejeritate mare în ceea ce privește îngrijirea unghiilor pentru ca acestea să arate bine.

Un alt avantaj este dat de timpul de aplicare în raport cu perioada de rezistență pe unghii. După fiecare aplicare a straturilor de ojă, este nevoie de doar 30 de secunde pentru ca acestea să se usuce, ceea ce înseamnă că în 2 minute unghiile sunt perfect uscate.

De asemenea, o ojă semipermanentă aplicată pe unghie arată extrem de bine, încă de la primul strat aplicat, oferind unghiilor strălucirea de care au nevoie pentru a arăta foarte bine.

În plus, oja termică are un aspect jucăuș, dat fiind că se produc atâtea variații ale culorii aplicate. Mai mult decât atât, atunci când nu știi ce culoare să alegi pentru unghiile tale, alege oja termică și vei avea mai multe culori cu o singură aplicare.


Abonează-te pe

Citește și:

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Anunțul făcut de Irina Fodor, după ce a dispărut din mediul online: „O furtună emoțională ce a trebuit gestionată”

Cum să te pregătești pentru solar. 5 sfaturi dacă alegi bronzarea artificială

Albertina Ionescu a fost cerută de soție de Constantin Opriș: „Scriem un nou capitol din viața noastră”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri