Care sunt avantajele ofertei de recrutare de muncitori din Asia?


Care sunt avantajele ofertei de recrutare de muncitori din Asia?

Care sunt avantajele ofertei de recrutare de muncitori din Asia?

Există multe domenii de activitate în care este nevoie permanent sau sezonier de muncitori pe care piața forței de muncă din România nu mai are de unde să-i ofere, oricât de complex sau de amplu ar fi procesul de recrutare.  În aceste condiții singura alternativă viabilă pare să fie oferită de importul de forță de muncă din străinătate, prin intermediul unor companii specializate și cu experiență, așa cum este și JR recrutare muncitori din Asia. Avantajele aduse de acest tip de activitate sunt incontestabile.

Pentru a veni în sprijinul angajatorilor din diverse industrii, precum HoReCa, servicii, producție, constucții, agricultură, industria ușoară, JR Recruitment oferă servicii complete de recrutare și angajare muncitori străini. Ea este una dintre cele mai recunoscute firme de recrutare forță de muncă de pe piață, ce activează în domeniul selectării și plasării forței de muncă încă de la sfârșitul anilor ’90 în Germania, Olanda, Canada, Israel și acum și în România.

Compania aduce angajați din  Filipine, Nepal, Vietnam, India, Indonezia sau Thailanda.

Cum migrația forței de muncă din țara noastră spre țările occidentale sau spre alte regiuni mai dezvoltate este o realitate care nu mai surpride pe nimeni de ani buni, tot așa, încet încet nu mai surprinde pe nimeni nici aducerea de forță de muncă din țări asiatice, acolo unde nivelul de trai este unul mai scăzut decât cel din țara noastră. Dacă pe mulți dintre conaționalii noștri nu-i mai atrage nimic la multe dintre ofertele de muncă de pe piața locală, nu același lucru se întâmplă în cazul muncitorilor din alte țări, pentru care ofertele sunt tentante.

Care sunt principalii factori care pot face atractivă oferta de muncă din țara noastră?

Chiar dacă în ultimii ani angajatorii s-au străduit să ofere condiții de muncă cât mai avantajoase și facilități de calificare și angajare, sunt foarte multe persoane care, datorită condițiilor de viață din alte țări, preferă să ia drumul

străinătăților. Însă pentru mulți dintre muncitorii din țările asiatice, care în țările de origine sunt nevoiți să-și ducă existența cu doar câțiva dolari, ofertele de locuri de muncă din țara noastră par și sunt mult mai avantajoase.

Printre principalele motive care îi determină pe aceștia să vină să lucreze aici menționăm:

un nivel de salarizare mai bun decât cel din țările de origine

condiții de viață și de muncă mai bune 

posibilitatea de a-și crea propria comunitate aici

servicii de rectrutare de calitate

posibilitatea de a se califica la locul de muncă

avantajul de a beneficia de un loc de cazare asigurat

posibilitatea de a benficia de un interpret în relația cu angajatorul

posibilitatea de a li se asigura o masă caldă zilnică și un bucătar pentru specificul culinar al regiunii din care provin

garantarea unor condiții speciale de muncă prin contractul semnat

posibilitatea de a li se respecta drepturile în cazul săvârșirii unor abuzuri.

Acestea sunt poate cele mai importante aspecte care fac oferta de muncă venită prin intermediul firmlor de recrutare mult mai atractivă pentru muncitorii străini.

De ce să apleți la serviciile JR Recruitment?

Fiind una dintre cele mai importante firme de recrutare forță de muncă din Asia, cu experiență în selectarea și plasarea de forță de muncă de peste 25 de ani, compania este cea mai în măsură să aducă personal care să ocupe locurile de muncă libere de pe piața locală. În plus, compania cunoaște foate bine procedurile naționale și internaționale și legislația specifică domeniului de activitate pentru a garanta cele mai antajoase condiții de selecție și plasare muncitori din străinătate.

Personalul care se ocupă de întregul demers este profesionist, instruit și dedicat, capabil să facă față exigențelor specifice. Astfel recrutorii se ocupă cu pricepere de alegerea celor mai potrivite persoane pentru posturile vacante, căutând să răspundă cât mai bine pretențiilor angajatorului și nevoilor angajaților. Pe toată perioada selecției și plasării de personal, compania menține în permaneță legătura atât cu angajatorii, cât și cu angajații, încercând să medieze cât mai bine exigențele cu obligațiile și responsabilitățile ce revin fiecăreia dintre părți.

Firma se ocupă nu doar de recrutarea și de protejarea intereselor fiecărei părți, ci și de integrarea cât mai rapidă a noilor veniți în piața forței de muncă din Romania. De asemenea, ea își asumă obligația de a  interveni ori de câte ori observă că nu sunt respectate clauzele contractuale și sunt încălcate drepturile oricăreia dintre părți.

În România, există multe domenii de activitate în care este nevoie de importul de angajați străini. Având în vedere stilul de lucru și responsabilitatea acestor angajați, oferta este una foarte atractivă și utilă. Aducerea de muncitori din Asia este foarte importantă pentru salvarea anumitor arii de activitate și pentru menținerea în viață a unor domenii importante de producție, servicii și comerț.

JR Recruitment este soluția perfectă pentru recrutarea și plasarea de forță de muncă din stăinătate și pentru garantarea celor mai bune condiții de contractare și protejare a drepturilor și obligațiilor ce revin fiecăreia dintre părți. Pentru mai multe detalii și pentru mai multe informații accesați site-ul Jordanriver.eu și contactați compania.


Abonează-te pe

Citește și:

Care este și cum se prepară cea mai populară prăjitură din Bulgaria

Theo Rose a dat cărțile pe față! Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita: ”Îl iubesc de mică”

Horoscop zilnic marți, 13 aprilie 2021! Află ce zodie face reamenajări în casă!

Mellina a cedat psihic și a plâns în hohote! "Gata! Mellina afară!"

Mădălina și George de la Puterea Dragostei s-au despărțit? Tânăra a postat un mesaj controversat!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Maria și Andreea de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie! "Dai în mine, dar nu în familie!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri