Care este situația între Vali Vijelie și Carmen, soția lui? Un apropiat al artistului a făcut dezvăluiri cu privire la relația lor. „Are și el o cruce de dus.”

Care este situația între Vali Vijelie și Carmen, soția lui? Un apropiat al artistului a făcut dezvăluiri cu privire la relația lor. „Are și el o cruce de dus.”
Care este situația între Vali Vijelie și Carmen, soția lui? Un apropiat al artistului a făcut dezvăluiri cu privire la relația lor. „Are și el o cruce de dus.”

Situația din căsnicia lui Vali Vijelie. Un cunoscut al artistului a dezvăluit totul.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din țară, care se bucură de un succes impresionant, însă atunci când vorbim de viața personală a artistului, aceasta s-a confruntat cu câteva probleme în ultima perioadă, după ce ar fi fost surprins în compania unei alte domnișoare. Soția lui, Carmen, a ținut să anunțe că mariajul lor s-a încheiat, deși Vali Vijelie a încercat în repetate rânduri, chiar și în emisiuni televizate, să explice de ce se afla el în compania unei alte femei.

Chiar și așa, Carmen Rusu a declarat atunci că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu artistul și că a rămâne în locuință doar pentru copii și pentru stabilitate financiară. Baboiash, prezent în cadrul unei emisiuni televizate, vorbește despre ce părere are de relația dintre cei doi și a spus că artistul nu ar avea cum să se certe vreodată cu Carmen, deoarece ea este o femeie deosebită, iar el este, într-adevăr, puțin vulcanic. 

„Eu nu cred că Vali Vijelie se poate certa vreodată, nu neapărat cu soția, cu cineva, cu cineva nu se poate certa. Eu de câte ori mă duc la el, soția lui a fost acasă. De câte ori am fost acolo soția lui a fost tot timpul acasă, ne-a făcut o cafea, ne-a primit bine mereu. E o femeie deosebită, iar el într-adevăr este vulcanic, are și el o cruce de dus, că cine l-a pus să cânte melodia aia cu: să iubești două femei”, a spus Baboiash, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cum este Vali Vijelie în prezent, în urma celor întâmplate în viața personală

Citește și: Cine este Vali Vijelie. „Eu sunt născut pe 7.07 și niciodată nu-mi fac ziua de naștere.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vali Vijelie și soția lui
Vali Vijelie și soția lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”? „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”

Colegul său de breasla a mai adăugat că nu are cum să fie liniștit tocmai prin prisma numelui său, deoarece provoacă vijelie, atât la propriu, cât și la figurat, atunci când intră într-o încăpere. În prezent, acesta spune că este foarte bine și că trece printr-o perioadă bună din punct de vedere profesional. 

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Vali Vijelie nu are cum să fie liniștit tocmai prin prisma numelui. Pe oriunde trece el face valuri și la propriu, și la figurat. E un om care într-adevăr oriunde intră provoacă vijelie. Vine liniștea de după furtună, liniștea dinaintea furtunii. Vali e foarte bine.(…) Trece printr-o perioadă în care este, cum se spune, vorbesc eu fiind pește, se simte ca peștele în apă. E într-o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, pregătește numai melodii frumoase, chiar sunt gelos pe el în condițiile în care eu compun cu el, avem proiecte împreună”, a

mai spus colegul de breaslă al lui Vali Vijelie.

Vali Vijelie
Vali Vijelie[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”? „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies