Care este situația între Vali Vijelie și Carmen, soția lui? Un apropiat al artistului a făcut dezvăluiri cu privire la relația lor. „Are și el o cruce de dus.”

Care este situația între Vali Vijelie și Carmen, soția lui? Un apropiat al artistului a făcut dezvăluiri cu privire la relația lor. „Are și el o cruce de dus.”
Care este situația între Vali Vijelie și Carmen, soția lui? Un apropiat al artistului a făcut dezvăluiri cu privire la relația lor. „Are și el o cruce de dus.”

Situația din căsnicia lui Vali Vijelie. Un cunoscut al artistului a dezvăluit totul.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din țară, care se bucură de un succes impresionant, însă atunci când vorbim de viața personală a artistului, aceasta s-a confruntat cu câteva probleme în ultima perioadă, după ce ar fi fost surprins în compania unei alte domnișoare. Soția lui, Carmen, a ținut să anunțe că mariajul lor s-a încheiat, deși Vali Vijelie a încercat în repetate rânduri, chiar și în emisiuni televizate, să explice de ce se afla el în compania unei alte femei.

Chiar și așa, Carmen Rusu a declarat atunci că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu artistul și că a rămâne în locuință doar pentru copii și pentru stabilitate financiară. Baboiash, prezent în cadrul unei emisiuni televizate, vorbește despre ce părere are de relația dintre cei doi și a spus că artistul nu ar avea cum să se certe vreodată cu Carmen, deoarece ea este o femeie deosebită, iar el este, într-adevăr, puțin vulcanic. 

„Eu nu cred că Vali Vijelie se poate certa vreodată, nu neapărat cu soția, cu cineva, cu cineva nu se poate certa. Eu de câte ori mă duc la el, soția lui a fost acasă. De câte ori am fost acolo soția lui a fost tot timpul acasă, ne-a făcut o cafea, ne-a primit bine mereu. E o femeie deosebită, iar el într-adevăr este vulcanic, are și el o cruce de dus, că cine l-a pus să cânte melodia aia cu: să iubești două femei”, a spus Baboiash, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cum este Vali Vijelie în prezent, în urma celor întâmplate în viața personală

Citește și: Cine este Vali Vijelie. „Eu sunt născut pe 7.07 și niciodată nu-mi fac ziua de naștere.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Vali Vijelie și soția lui
Vali Vijelie și soția lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”? „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”

Colegul său de breasla a mai adăugat că nu are cum să fie liniștit tocmai prin prisma numelui său, deoarece provoacă vijelie, atât la propriu, cât și la figurat, atunci când intră într-o încăpere. În prezent, acesta spune că este foarte bine și că trece printr-o perioadă bună din punct de vedere profesional. 

Citește și: Anca Molnar a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa- kanald.ro

Citește și: E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România- stirilekanald.ro

Vali Vijelie nu are cum să fie liniștit tocmai prin prisma numelui. Pe oriunde trece el face valuri și la propriu, și la figurat. E un om care într-adevăr oriunde intră provoacă vijelie. Vine liniștea de după furtună, liniștea dinaintea furtunii. Vali e foarte bine.(…) Trece printr-o perioadă în care este, cum se spune, vorbesc eu fiind pește, se simte ca peștele în apă. E într-o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, pregătește numai melodii frumoase, chiar sunt gelos pe el în condițiile în care eu compun cu el, avem proiecte împreună”, a

mai spus colegul de breaslă al lui Vali Vijelie.

Vali Vijelie
Vali Vijelie[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”? „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”

Imagini BOMBĂ cu Lia Olguța Vasilescu din tinerețe! Înaltă, slabă, cu părul lung și...Pozele au scăpat pe net

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Horoscop 14 iunie 2024. Nativii unei zodii se bucură de noul job!

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies