Fosta prezentatoare TV a dezvăluit cu ce a înlocuit untul din compoziția de la clătite și cum au devenit acestea micul dejun preferat al copiilor.
Jurnalista Anca Lungu transformă adesea rețelele de socializare în adevărate reviste din bucătărie, iar când nu este în fața în micilor ecrane, împărtășește cu toți cei care o urmăresc momente din viața ei de zi cu zi. Își dorește să inspire pe ceilalți, așa cum chiar ea a menționat acest lucru, astfel că reușește să găsească bucurie în tot ce o înconjoară și împarte cu toți cei dragi. Are grijă întotdeauna și la alimentație, iar de foarte multe ori explică, pas cu pas, cum pregătește anumite bunătăți, dar și care sunt ingredientele pe care le înlocuiește în anumite cazuri.
Care este secretul Ancăi Lungu atunci când face clătite?
Citește și: Anca Lungu, dezvăluiri cutremurătoare despre prima naștere: „Cele mai chinuitoare ore din viața mea”
Citește și: Supă cremă de ardei copt, rețeta pregătită de Anca Lungu. “O supă care să-ți încălzească și sufletul!”
Într-o postare realizată pe rețelele de socializare, Anca Lungu a dezvăluit un mic secret legat de clătite, dar și cu ce ingrediente a înlocuit untul din compoziție. De când tatăl ei a trimis mai multe borcane cu magiun, clătitele au ajuns să fie micul dejun preferat al copiilor, iar cu această ocazie a mărturisit că își dorește să inspire și mai mult pe cei din