Care este rolul cadourilor într-o relație


Cadourile fac parte din viața noastră de zi cu zi, în diverse momente și pentru o mulțime de persoane. Totuși, unul din cel mai important cadou este cel pentru partenerul de viață. În special de la apariția rețelelor de socializare, pretențiile oamenilor cu privire la cadouri au crescut, ceea ce vine cu o mare presiune pentru cel care vrea să ofere un dar.


In articol:

În cadrul unei emisiuni, psihoterapeutul Alina Iliescu a explicat ce rol are un cadou într-o relație, dar și ce ar trebui să facă bărbații în luna martie, luna cadourilor pentru doamne.

Cât de importantă este luna martie

cadouri cupluri

De ce este bine să oferi cadouri partenerului de viață

[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Ce îmbunătățiri poți aduce relației de cuplu

Primăvara începe cu momente foarte frumoase pentru femei, fiindcă se simt și mai iubite și apreciate decât în restul anului. Fie că bărbatul din relație obișnuiește să facă des cadouri, sau mai rar, doar la ocazii speciale, acesta trebuie să acorde un mare interes pentru sărbătorile de 1 și 8 martie.

„Presiunea socială a rețelelor de socializarea creează o nevoie. În ziua de astăzi, bărbații ar trebui să se pregătească din 7 martie, mai ales dacă sunt tați. Este frumos să punem în valoare ziua mamei și a femeii.”, a declarat specialistul.

De asemenea, este important ca gestul să vină la momentul potrivit, nu cu întârziere. Femeile apreciază foarte mult un bărbat care este atent la detalii și care se dedică cu adevărat.

„O recomandare pentru tați și pentru bărbați în general este ca în aceste zile, în care este mai multă presiune socială, să aibă mai multă grijă și să pregătească din timp florile și cadourile, pentru că noi chiar apreciem.”, a mărturisit Alina Iliescu.

Cât de mult contează cadourile într-un cuplu

de ce sunt cadourile importante in relatie

De ce sunt cadourile importante în relație

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Coșurile cu flori: Un cadou deosebit indiferent de sezon

Fie că vorbim de bărbați sau femei, fiecare din noi are nevoie să se simtă apreciat și iubit. Acțiunile noastre de zi cu zi pot reflecta ceea ce simțim pentru cel de lângă noi, însă și cadourile joacă un rol important în această situație. Este greșit faptul că multe persoane consideră femeile materialiste, doar pentru simplul fapt că își doresc daruri grandioase. De fapt, un cadou scump reflectă un efort mai mare din partea celui iubit.

„Cu cât cadoul este mai scump, mai frumos, cu cât buchetul de flori este mai mare și mai interesant, cu atât bărbatul de lângă tine este mai potent și de aici rezultă că te valorizează și te apreciază mai mult.”, a declarat psihoterapeutul.

Femeile trebuie să înțeleagă că și ele trebuie să ofere cadouri, nu doar să primească. Într-o relație, micile atenții contează foarte mult pentru armonia dintre cei doi parteneri. Este extrem de important să facem și gesturi mici, zi de zi, nu doar cadouri scumpe la evenimente importante, cum este ziua de naștere, Crăciunul, ziua îndrăgostiților și așa mai departe.

Cadourile și atențiile pe care i le poți face iubitului tău

importanta cadourilor in cuplu

Importanța cadourilor în cuplu

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Idei de cadouri tradiționale românești pentru străini

Nu ezita să îi arăți persoanei iubite cât mai des aprecierea ta. Chiar dacă faci eforturi mai mari la ocaziile speciale, este esențial să te dedici cât mai des relației. Așadar, poți apela la lucruri mărunte, care să îi facă ziua mai bună iubitului tău. Acestea pot fi mici atenții, precum o prăjitură, o carte pe care și-o dorește de mult, sau chiar un bilețel de dragoste lăsat prin casă. De asemenea, oamenii apreciază mult un cadou util, care să le reflecte personalitatea. Gândește-te de ce are nevoie partenerul tău și surprinde-l cu ceva ce îi va fi de folos cu adevărat. În cazul în care îți dorești să petreci timp de calitate alături de el, îl poți surprinde cu o activitate pe care să o faceți împreună, cum ar fi o zi la spa, o escapadă romantică, un film sau chiar ceva ce își dorea de mult timp să facă.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să fim sexy în bucătărie? Sfaturi şi trucuri de la specialişti

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Care este motivul pentru care relațiile de cuplu se răcesc

Ce faci atunci când partenerul devine dependent în relație


DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum faci tunsoarea potrivită în funcție de forma feței
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri