Care este cel mai mare regret din viață al Mariei Tonciu. Declarații despre familia acesteia. „Nu mai am pe nimeni.”

Care este cel mai mare regret din viață al Mariei Tonciu. Declarații despre familia acesteia. „Nu mai am pe nimeni.”
Care este cel mai mare regret din viață al Mariei Tonciu. Declarații despre familia acesteia. „Nu mai am pe nimeni.”

Maria Tonciu a vorbit despre cel mai mare regret al ei și a făcut declarații despre familie.

Maria Tonciu, mama Andreei Tonciu, este mereu sinceră cu privire la numeroase aspecte din viață, atât despre familia ei, cât și despre fiica sa, care se pare că a moștenit-o în foarte multe aspecte. În spatele femeii puternice care apare uneori pe micile ecrane se ascunde o poveste neștiută, astfel că aceasta de puține ori a vorbit deschis despre viața ei.

Care este cel mai mare regret al Mariei Tonciu

Citește și: Motivul pentru care Maria Tonciu nu a fost niciodată de acord cu relația dintre Andreea Tonciu și Nicolae Mitea. “Îl vedeam inutil în viața fiicei mele.”

Maria Tonciu
Maria Tonciu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Povestea de viață a Mariei Tonciu. Cum a rămas însărcinată în liceu și cum a reușit să ascundă totul. „Așa s-a născut Andreea. Îmi era rușine să-i spun că eu am rămas gravidă.”

Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, Maria Tonciu a vorbit despre familia ei, despre momentul în care s-a întâlnit cu soțul său, despre părinți, despre cum i s-a schimbat viața în momentul în care a rămas însărcinată, dar și despre multe alte situații pe care nu le-a împărtășit cu nimeni. Întrebată care este cel mai mare regret al ei, mama vedetei   a vorbit despre faptul că nu mai are pe nimeni în prezent, decât pe fetele ei.

Cu privire la familie și la cum a arătat adolescența acesteia, spune că au fost foarte fericiți, ea fiind singura soră dintre toți frații, astfel că de fiecare dată a fost cea mai răsfățată. Nu îi este rușine să recunoască faptul că provine dintr-o familie modestă, de oameni muncitori, tatăl ei lucrând pe tren, iar mama sa avea grijă de copii și lucra la câmp. Este mândră de toate realizările sale și își amintește mereu cu drag de întreaga familie. 
„Acesta este regretul vieții mele pe care îl trăiesc acum. Nu mai am pe nimeni, decât fetele mele și atât.  Noi am fost o familie foarte unită. Eu și frații mei ne-am divinizat, tot timpul ne-am ajutat foarte mult. Eu eram singura fată care era în familie, ei fiind băieți, și eram cea mai răsfățată de acasă. Tot timpul, când au crescut și am crescut cu toții, mi s-a reproșat că am fost o răsfățată.
„Tu ai fost cea mai răsfățată din familie, acum a venit rândul să ne răsfeți și tu pe noi.” Familie modestă înseamnă oameni muncitori, agricultura la câmp, tata a lucrat pe tren, iar mama mea a avut grijă de noi, iar după aceea a lucrat la agricultură.”,
a povestit Maria Tonciu.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Maria Tonciu
Maria Tonciu[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală! Mă trimitea cu punga.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Ce a învățat Ema Uta din dezamăgirile avute în relații? “Pentru mine a fost o provocare.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies