Care este cea mai bună operație pentru marirea sânilor?


Care este cea mai bună operație pentru marirea sânilor?

Decizia de a recurge la o operație de mărire a sânilor poate să aibă multe motivații.

Cele mai des invocate sunt cele psihologice. Fie ca este vorba de o intervenție reparatorie sau doar de una estetică, cele mai multe femei spun că se simt mult mai bine în pielea lor după ce au beneficiat de această operație. Rezultatul reface stima de sine și le face mai încrezătoare în aspectul lor fizic.

O altă problemă care se ridică odată ce decizia a fost luată, este legată tipul de operație la care să recurgă pentru a obține cele mai potrivite sau cele mai eficiente rezultate. Să fie o operație de mărire sâni prin injectarea de grăsime sau o operație de marire sâni prin implant cu silicon?

Fiecare dintre aceste metode are avantaje și mici inconveniente. În funcție de ceea ce dorește fiecare pacientă ea poate fi sfătuită în cadrul unei consultații la care metodă să apeleze. Cert este că la clinica estetică Dr. Renert Gat puteți beneficia de cele mai bune recomandări și de cele mai bune servicii pentru a efectua o operatie de marire sani si implant silicoane.

De ce să apelați la o operație de marire a sânilor?

Sânii sunt o expresie a feminității și a maternității, tocmai de aceea forma, fermitatea și dimensiunea lor le preocupă pe cele mai multe dintre femei. Motivele pentru care cele mai multe recurg la acest tip de intervenție sunt din cele mai variate. Fie au sânii prea mici și nu se simt suficient de senzuale, fie există o asimetrie destul de evidentă, fie sânii s-au lăsat după o sarcină și nu mai au fermitatea dorită, fie au trecut printr-o intervenție de mastectomie și au nevoie de o reconstrucție.

Așadar motivele pentru care o femeie își poate dori să recurgă la o operație de marire de sâni sunt diferite și personale. Doar obținerea rezultatelor dorite le poate ajuta să redobandească încrederea că au frumusețea pe care și-au dorit-o.

Ce tip de intervenție să alegeți pentru marirea sânilor?

Cele mai apreciate operații de marire a sânilor sunt cele prin injectare de grăsime proprie și cea de implant silicoane.

Operația de mărire a sânilor prin injectare de grăsime

Cea mai simplă metodă pentru mărirea sânilor folosită astăzi este cea de injectare cu grăsime proprie, colectată prin liposucție. O astfel de intervenție se va desfășura în două etape, prima fiind cea de recoltare a grăsimii din zone donatoare, iar cea de-a doua de mărire a sânilor prin injectarea grăsimii colectate. Grăsimea necesară poate fi extrasă din zona abdominală sau zona coapselor printr-o procedura de liposucție cu laser. Într-o ședință se pot injecta maxim 200 ml de grăsime, deci pentru  a obține rezultate mai bune trebuie suportate mai multe intervenții.

Mărirea sânilor prin injectarea de grăsime proprie este o intervenție care nu lasă cicatrici, fiind mult mai puțin traumatizantă pentru sân. Grasimea ce este folosită, fiind extrasă din organismul propriu, nu prezintă niciun risc de a fi respinsă. Nu lasă urme, fiind nevoie de o singura incizie, cea care trebuie făcută este pentru extragerea grăsimii. Injecția cu grăsime proprie este soluția ideala și pentru corectarea sânilor lăsații, ca lifting pentru sâni. Astfel se obține o mărire a sânilor pe cale  naturală, fără riscul unor efecte adverse.

Procedura are două avantaje:

se obține mărirea sânilor scăpați de grăsimea în exces de pe coapse și de pe abdomen.

Dezavantajele ar fi că:

rezultatul durează doar câțiva ani, după doi ani se resoarbe jumătate din cantitatea d e grăsime injectata dacă slăbiți se micșorează automat și sânii.

  1. Operația de mărire a sânilor prin implant cu silicon

Implanturile cu silicon sunt cele mai utilizate implanturi mamare. Aceste implanturi sunt confecționate la exterior dintr-un un înveliș de silicon, iar la interior au un gel siliconic. Operația de implanturi cu silicoane produce rezultate ce durează până la 10 ani. P rocedura de mărire a sânilor prin implantul cu silicon este mai dură și necesită anestezie. Implantul se introduce în corp printr-un buzunar creat printr-o incizie ce poate fi la nivelul şanţului mamar, trans-axilară, trans-areolară.

După intervenția de mărire a sânilor urmează procesul de recuperare, în care trebuie  respectate o serie de măsuri stricte, absolut obligatorii pentru reușita operației. În perioada de recuperare, pacienta trebue să fie extrem de atentă la orice semn suspect și să comunice în permanență cu doctorul pentru o cât mai rapidă recuperare.

Avantajele acestui tip de operație prin implant silicon sunt:

 

  • aspectul estetic natural
  • rezultate cu durată de viață mai mare.

 

Dezavantajele ar fi:

 

  • o perioadă mai mare de recuperare
  • rămân cicatrici pe corp.

 

Acestea sunt cele  mai uzitate metode pentru a obține o marire a sânilor. În fucție de anumite particularități anatomice și de rezultatele dorite, fiecare pacientă poate opta pentru una dintre cele două variante.

Oricare dintre cele două operații de marire a sânilor vi le doriți, fie cea prin injectare de grăsime, ori cea prin implant silicoane, ambele pot fi realizate în clinica Dr. Renert Gad. Pentru mai multe informații și o consultație nu ezitați sa apalați la numerele de contact afișate în site-ul Dr-renert.com!


Abonează-te pe

Citește și:

Care este ingredientul pe care să îl adaugi la clătite pentru a nu se mai lipi de tigaie

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Calendar ortodox 16 august 2022. "O, fericiților, sfinților, și bunilor biruitori mucenici Brâncoveni!"

Ce fotografie a postat Anamaria Prodan pe rețelele de socializare. Internauții au rămas șocați

Ce se întâmplă dacă pui castraveți murați la soare. Trucul pe care îl folosesc cele mai pricepute gospodine

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce se întâmplă dacă pui un dop de plută în frigider. Rezultatul este uimitor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri