Caracterizare astrologică generală a anului 2018. Schimbări şi deschidere către noi orizonturi pentru toate zodiile


Caracterizare astrologică generală a anului 2018. Schimbări şi deschidere către noi orizonturi pentru toate zodiile

Dacă 2016 a stat sub semnul unui joc discret între Cardinal şi Mutabil, iar 2017 a adus cu sine, cel puţin către sfârşitul său, un marcaj puternic pe semnele de Apă şi Pământ din urmă, anul 2018 promite să spargă acest tipar.

Ingresul lui Uranus în zodia Taurului de la mijlocul lunii mai aduce în prim plan semnele Fixe, iar intrarea lui Jupiter în domiciliul său diurn, Săgetătorul, consolidează dominaţia energiei Mutabile instaurate în 2014. Se întrevede aşadar un an 2018 de sedimentare a schimbărilor care au avut loc de ceva timp încoace, dar şi de deschidere către noi orizonturi odată ce ne-am lămurit care ne este poziţia actuală.

Dar cum atmosfera unui an nu se judecă pe baza a doar două evenimente cosmice, vă invit să-i aruncăm o privire de ansamblu.Jupiter (Scorpion) sextil Pluto (Capricorn): nu mă mai sperie nimic

La începutul, mijlocul şi către finele anului 2018, Jupiter aflat în semnul Scorpionului aderă la un aspect armonios de sextil cu Pluto din zodia Capricornului. Cu toate că potenţialul energetic al acestei configuraţii este unul discret, recurenţa sa din acest an îl face demn de menţionat în cadrul caracterizării astrologice generale a anului 2018.

Pe plan individual, cei care şi-au explorat (Jupiter) latura sexuală, fricile, frustrările şi viciile (Scorpion) între 2012 şi 2015, când Saturn s-a mişcat prin semnul Scorpionului, pot ajunge să întoarcă în favoarea lor acele situaţii în care se cutremură din temelii (Pluto) status quo-ul (Capricorn) unui sector al vieţii lor. Ceea ce am obţinut în timpul acelui tranzit, cunoaşterea propriilor limite, ne permite să transformăm într-un atuu orice scenariu care altădată ne aducea în pragul unei căderi.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Craciun 2017: Aceste zodii isi vor gasi marea dragoste

Victor Socaciu, în stare GRAVĂ! Ce șanse de supraviețuire îi dau medicii

Horoscop AstroCafe pentru prima zi de Craciun: Oboseala mare si stres pentru zodii

Zodii care au noroc cu carul si castiga bani la final de 2017

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie. Doua zodii au zile negre, alta are surprize de Craciun

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 alimente pentru hidratarea tenului! Obține un ten curat și luminos în mod natural!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri