Capricornul in luna decembrie. Tot ce trebuie sa stii

Capricornul in luna decembrie

Capricornul in luna decembrie

Luna trecută, planeta voastră conducătoare, Saturn, și-a încheiat retrogradul și, ca urmare, v-ați concentrat pe găsirea echilibrului dintre muncă și viață

Eclipsele aduc de obicei dramă, draga Capricorn, dar aceasta vrea doar să-ți aducă plăcere. Bun venit în decembrie, Capricorn. Luna trecută, planeta voastră conducătoare, Saturn, și-a încheiat retrogradul și, ca urmare, v-ați concentrat pe găsirea echilibrului dintre muncă și viață, ceea ce nu este o sarcină ușoară pentru un Cap ambițios ca tine. Amintește-ți că, cu cât ești mai fericit acasă, cu atât te vei simți mai bine în toate domeniile vieții tale.

Așa că, când marți aduce o lună plină și o eclipsă de lună în Taur, care îți luminează a cincea casă a plăcerii, ia-ți mintea de la listele de lucruri de făcut și încearcă să te distrezi puțin. De obicei, astrologii sfătuiesc oamenii să stea jos sau să petreacă timp singuri, deoarece eclipsele pot provoca drame.

Capricornul in luna decembrie
Capricornul in luna decembrie[Sursa foto: PixaBay]
 

Capricornul in luna decembrie

Decembrie este o lună pentru recalibrare. Când planeta romantică Venus intră în Săgetător, te trezești că îți reproșezi abordarea iubirii. Uneori oamenii presupun că ești lipsit de emoții. În realitate, ești doar imaginea expresiei, „apele liniştite curg adânc”. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în viața ta amoroasă este să devii mai expresiv.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Când planeta comunicarii, Mercur, intră în Săgetător, ești mai capabil să-ți împărtășești sentimentele cu iubitul sau partenerul tău. Aceasta include comunicarea verbală, dar poate însemna și diferite forme de exprimare, cum ar fi afecțiunea fizică sau acte de serviciu, cum ar fi gătirea unei mese bune. Și, dacă să fii singur este ceea ce ai nevoie sau îți dorești acum, planetele îți cer să fii sincer cu privire la acest fapt cu tine însuți (sau cu oricine cu care te însoțești).

Ai tendința de a avea bani în minte, chiar și în nopțile libere. O dată importantă de reținut în ceea ce privește cariera ta este vineri, 18 decembrie. În prezent, în pasionatul Scorpion, soarele creează un sextil cu Pluto transformator în zodia ta, Capricorn. Drept urmare, te simți și mai motivat decât de obicei. Niciun astronom nu poate promite numerar în această economie, dar dacă a existat vreodată un timp pentru a crește ratele cu clienții sau a lua în considerare organizarea la locul de muncă, dacă nu ești deja, acum este momentul.

Dar cu riscul de a suna ca un record spart, pur și simplu nu dormi în timp ce faci mișcări de bani. Dacă te răspândești prea subțire, riști să te epuizezi. Iar un Capricorn obosit poate fi destul de nervos. Ești o persoană care are adesea nevoie de rezultate pentru a rămâne motivat, Capricorn. Apropo de epuizare, în ultima vreme, s-ar putea să fi simțit că urci un deal fără sfârșit.
Din fericire, atunci când Soarele intră în Săgetător, marți, 22 decembrie, ar trebui să vezi roadele muncii tale, fie că este vorba despre aprecierea criticilor pentru un proiect creativ, feedback pozitiv din partea șefului tău sau complimente dulci din partea unei iubite sau partener. Sau cel mai greu de obținut și, cel mai important, mulțumirea de sine de a fi mândru de tine.

Capricornul in luna decembrie
Capricornul in luna decembrie[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Următoarele câteva săptămâni continuă să fie transformatoare pentru tine, deoarece vezi o creștere majoră în viața ta profesională și amoroasă. Continuați să lucrați pentru a obține propria aprobare folosind luna nouă în Săgetător miercuri, 23 decembrie, pentru a reflecta asupra realizărilor tale. În aceeași dată, planeta norocoasă Jupiter își încheie retrogradul și merge direct în Pești, ajutându-te să vezi paharul pe jumătate plin. Și, pentru că aceasta se încadrează în a 3-a casă a comunicării, amintiți-vă lecțiile de la începutul acestei luni. Dacă ai primit laude menționate mai devreme de la o persoană dragă, cum te-a făcut să te simți? Oferă același cadou exprimându-ți aprecierea pentru oamenii importanți din viața ta. Poți s-o faci și ne vedem luna viitoare.

Citește și: Gemenii in luna decembrie. Tot ce trebuie sa stiiCitește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Sfatul zilei din 23 mai 2024. O zodie își face bagajele să plece în vacanță

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies