,,Când te aștepți mai puțin, se întâmplă”. Ce au pățit Mona și lui Jitaru la propria nuntă


Mona și Jitaru și-au unit destinele, după ce acesta a cerut-o în căsătorie luna trecută, într-un cadru foarte romantic, la Disneyland Paris. Cununia civilă a fost plină de încurcături, deoarece nașii nu au mai putut să fie martori. Iată care a fost motivul!


In articol:

Mona și Jitaru au întâmpinat o problemă în momentul cununiei civile, deoarece nașii nu le-au mai putut fi martori, motivul fiind faptul că și-au uitat buletinele acasă, așa că, Bianca și Andrada, prietenele Monei, au fost desemnate să le fie alături celor doi însurăței în cea mai specială zi din viața lor.

Citeste si: Mona și Cristian Jitaru s-au căsătorit civil. Ce s-a întâmplat la eveniment

Ce li s-a întâmplat Monei și lui Cristian Jitaru la propria nuntă

Jitaru a întârziat la starea civilă, dar a știut foarte bine cum să se revanșeze în fața celei pe care o iubește. El i-a oferit Monei un buchet cu 101 trandafiri albi și roșii.

Cei doi îndrăgostiți au ales să poarte ținute nonconformiste, iar răspunsul pe care i l-au oferit ofițerului i-a uimit pe toți cei care erau alături de ei.

Mona și Jitaru au trecut prin multe lucruri împreună, dar s-a dovedit, în final, că iubirea învinge. Cei doi s-au cununat civil, iar curând o vor face și religios. Norocul nu a fost în totalitate de partea lor, deoarece chiar în fața stării civile, au fost puși într-o situație dificilă.

Aceștia au fost nevoiți să schimbe nașii, deoarece persoanele în cauză și-au uitat buletinele acasă. Martorii au fost prietenele Monei, Andrada și Bianca.

Jitaru a spus că nu îl miră nimic și cu toate că știe că nașii lui sunt nebuni trebuia să se aștepte la acest lucru.

,,Sincer să fiu, nu mă miră nimic. Nașii mei știu că sunt super ok și de gașcă și nebuni să zic așa, deci trebuie să mă aștept la chestia asta”, a spus Jitaru, pentru WowBiz.

Mona a declarat că nici el, nici ea nu au avut buletinele și nu își dorește să fie cu supărare dacă aleg alt cuplu.

,,Nici ea nici el, din păcate, nu au avut buletinele, așa că, să nu fiu cu supărare că alegem un alt cuplu și nici nu am găsit unul întreg, cu două buletine, nașii de cununie vor fi Bianca și Andrada. Uite că atunci când te aștepți mai puțin, se întâmplă câte o chestie.", a declarat Mona.

Mona și Jitaru s-au cununat civil

Mona și Jitaru s-au cununat civil

[Sursa foto: Wowbiz]

Citeste si: Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei suferă și acum după despărțirea de Mona! Tânărul nu își ascunde sentimentele: „Mi-a fost foarte greu. Nu mâncam, nu dormeam”

Mona și Jitaru au spus DA

Mona și Jitaru și-au unit destinele în fața stării civile și se pot numi oficial soț și soție. Mona și-a schimbat deja numele de familie și este în extaz. Cristian, de asemenea, ne-a spus că a rostit cel mai hotărât DA din viața lui.

Mona și Jitaru și-au unit destinele pentru totdeauna în fața stării civile, iar acum se pot numi soț și soție. Femeia și-a schimbat deja numele și este în culmea fericirii, iar Jitaru a rostit cel mai hotărât ,,da” din viața lui.

Bărbatul a spus că a avut emoții, dar a trecut cu brio peste ele. Cei doi se respectă foarte mult și au încredere unul în celălalt.

,,Am avut emoții, recunosc, dar am trecut cu brio peste ele. A spus cel mai hotărât DA. Eu chiar îmi doresc treaba asta. Mi-am dorit și s-a îndeplinit. La noi mereu a fost vorba de încredere, respect și libertate. Fără sentimente nu ai cum să ajungi aici”, a spus Jitaru.

Mona a mărturisit că a fost un moment foarte emoționant și că nu o foaie le ține relația. Ei doi sunt la fel și își doresc ca acest act să nu le schimbe relația.

 ,,A fost foarte emoționant. Mi-am schimbat numele în Jitaru Lavinia-Cristina. Nu o foaie ne ține relația. Noi suntem la fel și ne dorim ca acest act să nu schimbe relația, pentru că dacă o va schimba, automat o va schimba în rău. Noi ne vom numi tot iubi și iubita. Când va fi ceva important ne vom exprima soț și soție.", au mărturisit Mona și Jitaru, în interviul difuzat pe canalul de YouTube WOWnews.

Mona și Jitaru s-au cununat civil

Mona și Jitaru s-au cununat civil

[Sursa foto: Wowbiz]

Citeste si: „Facem urmatorul pas” Cristian Jitaru și Mona Stoian se pregătesc de cununia civilă

 


Abonează-te pe

Citește și:

Mona și Cristian Jitaru s-au căsătorit civil. Ce s-a întâmplat la eveniment

Mesaje de la mulți ani: Fă aniversarea cuiva mai frumoasă cu un mesaj sincer!

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

„Facem urmatorul pas” Cristian Jitaru și Mona Stoian se pregătesc de cununia civilă

Cristian Jitaru și Mona Stoian se căsătoresc! Tânărul a oferit primele declarații: „Am sperat că într-o zi totul va fi bine! Și este!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Este bine sau nu să îi cunoști amanta? „Pentru un bărbat este o sancțiune”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri