Când și cum este recomandat să înlocuiești cerceii bebelușilor?

Când și cum este recomandat să înlocuiești cerceii bebelușilor?
Când și cum este recomandat să înlocuiești cerceii bebelușilor?

Dacă ar trebui sau nu să găuriți urechile bebelușului dumneavoastră este un subiect de dezbatere între părinți, dar cei care aleg să o facă se vor întreba probabil când să schimbe cerceii bebelușului lor, cum să o facă și alte probleme de siguranță pe care ar trebui să le cunoască în legătură cu cerceii, în general.

Când pot schimba cerceii bebelușului meu?

 

Cei mai mulți părinți înțeleg că găurirea urechilor copilului este un proces simplu în sine, dar există mult mai multe lucruri care trebuie făcute pentru îngrijirea corectă a urechilor și a cerceilor după evenimentul principal.

 

În medie este nevoie de 6 săptămâni pentru ca zona să se vindece. După această perioadă se pot înlocui cu ușurință cerceii.

 

Îngrijirea zonei după piercing

 

În urma procedurii, este important să observați bine zonele. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le faceți în această perioadă:

 

● Ștergeți în jurul lobilor urechilor cu alcool: Întrebați medicul dumneavoastră, dar în general vă recomandă să ștergeți zona de două ori pe zi cu alcool sau cu o altă soluție antibacteriană.

● Rotiți cerceii: Cel puțin o dată pe zi, răsuciți ușor cerceii din ureche.

● Uscați zona după fiecare baie: Este esențial ca piercing-urile să nu rămână umede. După fiecare baie, luați un prosop curat și uscați ușor zona.

● Asigurați-vă că închizătoarele sunt strânse corespunzător: Cerceii ar trebui să aibă o oarecare libertate de mișcare din față în spate.

 

Cum îndepărtezi cerceii bebelușului pentru prima dată?

 

După ce ați așteptat cele 6 săptămâni recomandate pentru ca urechile bebelușului dumneavoastră să se vindece, puteți proceda la scoaterea cerceilor. Fiți foarte atentă cu bebelușul, deoarece nu va înțelege ce se întâmplă și ar putea exista un oarecare disconfort asociată cu schimbarea cerceilor.

 

Iată cum puteți schimba în siguranță cerceii bebelușului:

 

● Scoateți șurubul - După ce ați curățat atât cercelul cât și lobul, puteți scoate șurubul. Țineți-l bine și trageți de partea din spate a cercelului. Nu îndepărtați cele două părți una de cealaltă și nu întindeți lobul urechii într-o mișcare descendentă.

 

● Înlocuiți cerceii - După ce ați îndepărtat cerceii de pornire din urechile copilului dumneavoastră, înlocuiți-i cu o pereche de cercei hipoalergenici.

 

Ce tip de cercei sunt cei mai buni pentru înlocuire?

 

Prima pereche de cercei pentru un bebeluș ar trebui să fie din aur galben de 14k, cu sistem de închidere tip tortiță. Poți selecta cei mai frumoși cercei aur bebelusi care respectă toate caracteristicile anterior menționate de pe chicbijoux.ro. Mai jos îți prezentăm un model cu totul deosebit: Cercei copii/bebe - Model "Flower" - Aur Galben 14K - Cubic Zirconia - Închizătoare sigură cu tortiță - au un stil și un design încântător și delicat, dar sunt și foarte confortabili pentru urechile bebelușilor.

Asigură-te că urmezi sfaturile noastre și că alegi cei mai frumoși cercei de înlocuire pentru micuța ta!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

5 motive pentru care părul nu mai crește

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies