„Când o văd pe mama plângând, parcă mă rupe!” Sarah Prodan vorbește cu lacrimi în ochi despre mama sa


Tânăra a făcut dezvăluiri inedite despre relația specială pe care o are cu mama sa, Anamaria Prodan.


In articol:

Sarah Prodan a vorbit în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță” pe canalul de YouTube theXclusive despre perioada dificilă prin care a trecut mama ei după divorț.

Citește și: „Avocatul meu nu știa nimic.” Anamaria Prodan, declarații privind decizia divorțului

Cu lacrimi în ochi, Sarah Prodan, vorbește despre mama sa

La cei 22 de ani ai săi, Sarah Dumitrescu Prodan, fiica cea mică a Anamariei Prodan, îi calcă pe urme mamei sale la capitolul frumusețe și ambiție. De la o vârstă foarte fragedă aceasta practică baschet și a reușit să transforme acest hobby într-un veritabil job. Perioada adolescenței și-a petrecut-o în America unde a practicat baschet de performanță la cele mai bune echipe.

De când a revenit în țară, aceasta a continuat să joace baschet la Echipa Națională a României.

Sarah a fost invitată în cadrul emisiunii “Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive și a răspuns cu sinceritate tuturor întrebărilor și provocărilor care i-au fost adresate.

Sarah a vorbit deschis și cu mare sensibilitate în glas despre familia ei și despre relația specială pe care o are cu mama sa și cu frații săi.

Sarah Prodan vorbește cu lacrimi în ochi despre mama sa

Sarah Prodan vorbește cu lacrimi în ochi despre mama sa

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sumă de bani a cheltuit Anamaria Prodan pe costumul verde neon, purtat la parastasul mamei sale

Ce a mai declarat fiica femeii de afaceri

Fiica Anamariei Prodan a mărturisit că a văzut-o pe mama sa foarte tristă și chiar cu lacrimi în ochi din cauza problemelor prin care a trecut recent și a dezvăluit că i se rupe inima când o vede suferind și că a susținut-o foarte mult în această perioadă dificilă.

„Și eu plâng la rândul meu, dar numai când e ceva așa legat de familie, adică nu plâng așa din orice! Și când o văd pe mama plângând așa parcă mă rupe și automat plâng și eu! Am venit din America să fiu cu ea! Inițial am venit să joc la Echipa Națională dar a fost tocmai bine că și mama avea nevoie să fie una dintre noi acasă! Și am vorbit și cu Rebeca și i-am zis că mă duc eu acasă acum! Acum e și rândul meu!”, a spus Sarah lăcrimând.

Pe de altă parte, Sarah a mărturisit că totul s-a schimbat radical în viața lor de familie după plecarea lui Laurențiu Reghecampf.

„Da! Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta, pentru că ceea ce s-a întâmplat e problema mamei, bine și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat! Pentru mine el a plecat! Adică nu mai există în viața mea! Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum este cum să o fac pe mama fericită și să se simtă în largul ei! Dar ne are pe noi și cred că e destul!”, a adăugat Sarah.

Citește și: ,,N-ai cum să fii vedetă așa”. Anamaria Prodan, declarații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Sarah Prodan vorbește cu lacrimi în ochi despre mama sa

Sarah Prodan vorbește cu lacrimi în ochi despre mama sa

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Anamaria Prodan. „Dacă aduc cumva diplomele mele… nu știu câți stau lângă mine!”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

,,N-ai cum să fii vedetă așa”. Anamaria Prodan, declarații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

„Preotul mi-a zis că divorțul e ca o moarte.” Sonia Argint și soțul ei au mers pe drumuri separate, după 15 ani de căsnicie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta tradițională de Babka cu ciocolată, asemănătoare cu un cozonac!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri