Cand devine otravitor SPANACUL! Sigur ai facut si tu aceste greseli fara sa iti dai seama

Cand devine otravitor SPANACUL! Sigur ai facut si tu aceste greseli fara sa iti dai seama
Cand devine otravitor SPANACUL! Sigur ai facut si tu aceste greseli fara sa iti dai seama

Spanacul contine multe vitamine si este extrem de benefic pentru organism. Multe persoane nu stiu insa ca aceasta planta poate fi otravitoare in anumite conditii

 

 

Spanacul aduce o multime de beneficii organismului uman si nu numai. Aceasta planta contine acid folic, vitaminele A, B, C E, fier si magneziu si reduce riscul de a te imbolnavi. 

 

Medicii avertizeaza, insa,  ca spanacul este cel mai sanatos cand este consumat proaspat. La temperaturi foarte mari, nitratii din spanac devin nitriti si sunt cancerigeni.

Daca ati gatit spanacul, cel mai bine este sa il mancati in aceeasi zi, iar daca vreti sa il mancati a doua zi, sa nu il reincalziti. 

 

De asemenea, spanacul poate fi periculos pentru persoanele care sufera de anumite boli. Consumul acestei legume nu este recomandat persoanelor care sufera de artrita, hepatita, pietre la rinichi deoarece contine acid oxalic.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Slăbeşte 5 kilograme în 3 zile cu cea mai gustoasă dietă! Nu dă greş

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cum iti dai seama ca ti s-a rupt un chist ovarian

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies