Campanie de FAPTE BUNE, alaturi de HOSPICE Casa Sperantei


HOSPICE Casa Sperantei lanseaza o noua campanie dedicata copiilor si adultilor care infrunta o boala incurabila.

Sub sloganul: „Faptele bune nu au nevoie de o ocazie speciala. Fa o fapta buna in fiecare zi!“, organizatia doreste sa faca auzita vocea miilor de oameni care au nevoie de sprijinul nostru, intr-o lupta nedreapta, cu un dusman invizibil.

Campania se adreseaza in special acelora dintre noi care au inteles ca gesturile mici fac diferenta. Cu doar 1 leu pe zi, putem insenina viata cuiva care se afla intr-un moment dificil al propriei existente si putem darui speranta celor dragi acestuia.

Mecanismul recurentei este facil si presupune ca donatorul sa aleaga una dintre modalitatile de plata care ii este la indemana pentru a darui o anumita suma lunar unui pacient ingrijit de HOSPICE Casa Sperantei: online, pe http://www.hospice.ro/doneaza/, prin transfer bancar sau debit direct, in contul fundatiei, prin mandat postal sau prin donatie directa, la unul dintre sediile organizatiei.

Suma de referinta este cea de 1 leu pe zi (30 de lei pe luna), insa donatorul are libertate totala in alegerea cuantumului sprijinului sau, fie el recurent (lunar) sau punctual (donatie unica).

Cei care aleg sa faca o fapta buna in fiecare zi pentru a readuce zambetul cuiva care infrunta o boala incurabila, vor afla periodic cum a schimbat gestul lor viata acelei persoane.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri