Calitatile nutritive ale castravetilor! Iata ce beneficii uriase au!


In general, este recomandat sa consumati castravetii cu tot cu coaja, deoarece in stratul exterior al legumei sunt concentratii importante de vitamine, minerale si fibre alimentare.

 

Pulpa si coaja castravetilor reprezinta surse excelente de vitamina A, din complexul B, C, E, acid cafeic, folic, enzime care imbunatatesc digestia, la care se adauga un continut ridicat de saruri minerale (calciu, potasiu, magneziu, zinc, siliciu si fier). Castravetii sunt recunoscuti pentru proprietatile antioxidante, care contribuie atat la mentinerea frumusetii pielii, cat si la prevenirea efectelor nocive ale radicalilor liberi.
Sursa: ZiarulRing.ro

Pulpa si coaja castravetilor reprezinta surse excelente de vitamina A, din complexul B, C, E, acid cafeic, folic, enzime care imbunatatesc digestia, la care se adauga un continut ridicat de saruri minerale (calciu, potasiu, magneziu, zinc, siliciu si fier). Castravetii sunt recunoscuti pentru proprietatile antioxidante, care contribuie atat la mentinerea frumusetii pielii, cat si la prevenirea efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Sursa: ZiarulRing.ro

 


Citește și:

Aseara, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, Marian Vanghelie a vorbit si despre motivul divortului de prima sa sotie: “Din pacate, nu am reusit sa ii ofer, poate, tot ceea ce...

Emily Burghelea de la Bravo, ai stil s-a logodit la Teo Show

Asiana Peng este în doliu: „Vei fi mereu în inima mea”

Tot ce trebuie să cunoști despre sucurile raw!

Piesa asta este hit, “Moldovenii” pe <repeat>!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cristian Jitaru, fost jucător FCSB a ajuns la „Puterea Dragostei”. Vezi pe ce sexy concurentă a pus ochii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri