Călin și Petre Geambașu s-au împăcat, după ani întregi de conflicte


Cei doi au reușit să își rezolve problemele.


In articol:

După ani întregi în care s-au certat la TV, dar și pe rețelele de socializare, Călin și Petre Geambașu au îngropat securea războiului. Cei doi s-au împăcat, atunci când nimeni nu mai credea că se va întâmpla această minune.

Călin a anunțat că Petre Geambașu a decis pe nepusă masă să-i viziteze pe fiul și pe nepotul său, spre marea fericire a amândurora.

La finalul anului trecut, Petre Geambașu a ajuns de urgență la spital, din cauza unor probleme de sănătate, iar Călin a sperat încă de atunci într-o împăcare istorică.

Davin i-a arătat bunicului său cât de bine se descurcă la pian

Extrem de fericit de faptul că Petre Geambașu a petrecut câteva ore cu Davin, Călin a a dezvăluit cum au decurs lucrurile.

Micuțul i-a arătat bunicului său cât de talentat este la muzică și i-a cântat la pian, spre bucuria maestrului Petre Geambașu.

 

Citeste si: Anunțul lui Petre Geambașu, de pe patul de spital: „Am intrat într-o criză foarte puternică”

Citeste si: Petre Geambașu, mărturisire cutremurătoare despre accidentul pe care l-a provocat: „Am luat-o între roți...”

Citeste si: Călin Geambașu, primele imagini după scandalul de corupere sexuală a minorilor! Cum l-au surprins paparazzi într-un centru comercial? VIDEO EXCLUSIV

Calin Geambasu
Calin Geambasu

„Minunile nu au loc la date fixe, ci doar atunci când oamenii vor cu adevărat să le înfăptuiască! Aseară, tatăl meu în sfârșit a fost Bunic. După ce ne-a respins de Crăciun, aseară tatăl meu ne-a făcut o SURPRIZĂ FORMIDABILĂ și ne-a vizitat fără absolut nicio pregătire anterioară. A făcut 2 copii fericiți. Pe DaviN și pe mine. Cred că nici lui nu i-a displăcut vizita. Nu a trebuit să fie Paște sau Crăciun, ci doar un dram de Bunăvoință. După 5-6 ani de blocadă, atacuri mediatice prin interpuși și ostilitate gratuită, Iubirea și Demnitatea au învins Orgoliul și Lașitatea'', a scris Călin Geambaşu pe Facebook.


Abonează-te pe

Citește și:

Anunțul lui Petre Geambașu, de pe patul de spital: „Am intrat într-o criză foarte puternică”

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Petre Geambașu, mărturisire cutremurătoare despre accidentul pe care l-a provocat: „Am luat-o între roți...”

Cum sa recunosti sufletul pereche intr-un infinit de suflete intalnite

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri