CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. Sfântul grabnic ajutător


CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. Sfântul Ierarh Leon, episcopul Cataniei, este pomenit în calendarul creştin ortodox la 20 februarie.

CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. S-a născut la Ravenna într-o familie de creştini evlavioşi şi a trăit în timpul împăratului bizantin Constans al II-lea (641-668).

CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. A fost ales episcop al Cataniei după trecerea din această viaţă a înaintaşului său, arhiepiscopul Savin. În această calitate, Sfântul Leon era înaintea tuturor ca un luminător, purtând de grijă sufletelor şi îngrijindu-se de săraci, pe care îi hrănea iar pe cei strâmtoraţi îi ajuta.

CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. În acel timp, în insula Siciliei se afla un mare vrăjitor, care era fiul unei creştine şi el se socotea creştin, dar de copil era semeţ şi mândru şi acest fapt l-a pierdut.

Citeste si: Postul Paştelui 2019. Când începe Postul Paştelui 2019?

CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX 20 FEBRUARIE. Prin vrăjile sale făcea mult rău semenilor săi şi, de multe ori, îl sfătuia pe el ierarhul locului, Sfântul Leon, să înceteze faptele lui cele rele, ca să nu se muncească de trei ori în focul cel veşnic, împreună cu diavolii. El însă nu asculta, ci făcea şi mai multe rele, socotind că sunt bârfeli sfătuirile sfântului.

citeste continuarea pe antena3.ro


Citește și:

VREMEA se schimbă brusc. Vine IARNA! Anunțul meteorologilor

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Horoscop 20 februarie 2019. Zodia Pești își găsește sufletul pereche

Ritual de Lună Nouă! Atrage-ți abundența și norocul în ACEASTĂ NOAPTE cu aceste trucuri simple!

A văzut că soţia îi face sex oral prietenului de pahar chiar în faţa lui. Cum a reacţionat bărbatul imediat. Judecătorii din Galaţi au rămas mască

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Specialistul în implant și tratamente de păr Ensar Duman: "Nu încurajez implantul de păr la femei. Recomand tratamentul cu laser!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri