Calcul ascendent. Ce spune ASCENDENTUL TAU zodical despre tine! Cele 12 masti pe care le aratam lumii prin ascendent!


Daca nu ti-ai facut pana acum harta natala astrologica si un calcul ascendent, probabil ca nu stii care iti este ascendentul sau semnul zodical in crestere, asa cum este numit de astrologi. Acesta joaca un rol foarte important in viata ta zilnica si este important sa il stii si sa il urmaresti si pe el.
Multe persoane isi citesc zodia in horoscopul zilnic, saptamanal, lunar, anual si pot sesiza unele nepotriviri intre ce citesc si cum sunt ei de fapt zi de zi. Acest lucru se datoreaza diferentei de caracteristici dintre zodia in care s-au nascut si zodia in care le este toata viata ascendentul.
Ascendentul in Berbec
Puncte forte: direct, persuasiv, rapid
Slabiciuni: nerabdator, face pe seful
Indiferent de subiect, tu ai atitudinea ca te poti descurca. Asta poate avea impact asupra vietii tale profesionale daca te gasesti deseori luand rolul de lider in proiecte, dar la fel de bine iti afecteaza rolul din grupul de prieteni. De obicei tu esti factorul decizional al planurilor ? Acesta poate si ascendentul Berbec care vorbeste.
In Astrologia pentru incepatori, Joann Hampar da o descriere excelenta a Ascendentului Berbec : „Ascendentul Berbec da lumii o personalitate foarte volubila, una energica si impulsiva. Daca ai acest ascendent, vei exprima entuziasm, nerabdare si un mare apetit pentru viata. Nu te descurajezi usor si cand ai in fata o provocare, primesti ocazia si te ocupi de ea”. Este posibil sa ai parul mai rar si sa fii roscat in complexitatea ta umana.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Rona Hartner, la un pas să-si piardă vocea după ce i s-a declanșat cancerul! ”Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Shopping

Parteneri