CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: VINERI 11 ianuarie 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!


Iata pentru VINERI 11 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

SINCRONICITATI DIVINE – LA LOCUL POTRIVIT, LA MOMENTUL POTRIVIT

Arhanghelul Mihail iti inmaneaza o cheie energetica. Aceasta cheie sacra te plaseaza exact unde iti este menit sa fii. Vei primi un cadou extraordinar.

Aceasta cheie sacra energetica iti este oferita drept o puternica binecuvantare a timpului perfect divin. Pregateste-te pentru o serie de sincronicitati, mici miracole, care te duc spre stralucire de indata ce totul se aliniaza perfect pentru tine. Arhanghelul Mihail te va plasa exact la locul potrivit si la momentul potrivit pentru a primi un cadou extraordinar sau binecuvantare sau vei face o descoperire norocoasa care va crea o diferenta in viata ta si a altora. Arhanghelul Mihail iti cere sa actionezi la orice intuitie brusca pe care o simti si care este descarcare a ajutorului divin. Ia acest cadou cu iubire si recunostinta, tine-l aproape de inima ta si sa stii ca acesta este trimis de la divinitate. Asa sa fie, asa si este !

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  ai parte de atingea de aur a lui Midas, pe ce pui mana se transforma in belsug / un “accident” fericit / destinul iti joaca o farsa minunata / ai noroc / binecuvantari se revarsa spre tine / karma buna in actiune / evenimentele urmeaza un curs magic

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca ma inveti cum sa permit inspiratiei sa ma calauzeasca. Am incredere si credinta in timpul divin si in asezarea divina in timp a intamplarilor pentru mine. Viata mea este plina de oportunitati uluitoare pe care le imbratisez in fiecare zi. Permit Universului sa ma aduca la locul potrivit in momentul potrivit ca sa accept cadourile si revelatiile divine.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Connect-R și Misha, din nou împreună? Artista a recunoscut: „Sentimentele nu au cum să dispară”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri