Bursucu si Connect-R, duet live de senzatie, în această seară, la “Roata Norocului” “Niciodată nu am avut curaj să fac asta!”

Bursucu si Connect-R, duet live de senzatie, în această seară, la “Roata Norocului”     “Niciodată nu am avut curaj să fac asta!”
Bursucu si Connect-R, duet live de senzatie, în această seară, la “Roata Norocului” “Niciodată nu am avut curaj să fac asta!”

La "Roata Norocului," o surpriză de proporții este pregătită pentru duminica aceasta! Astăzi, de la ora 20:00, telespectatorii Kanal D sunt invitați să asiste la un eveniment muzical cu totul și cu totul special: Bursucu și Connect-R vor forma un duet live de senzație în platoul emisiunii.

Bursucu, gazda emisiunii, l-a surprins pe Connect-R,  invitat al editiei, cu o invitatie inedită.  "În toti anii de Roata Norocului, ai fost aici de câteva ori, dar niciodată nu am avut curaj să fac ce fac acum, dar acum am prins curaj ”, 

Cu bandul emisiunii "Roata Norocului" alături, Bursucu și Connect-R vor oferi un spectacol memorabil, interpretând o melodie cunoscută din repertoriul lui Connect-R, "Fata de la țară."

Energia și talentul acestor doi artiști se vor contopi într-un duet care promite să creeze o atmosferă de neuitat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

            Bursucu și Connect-R au pregătit încă o surpriză muzicală pentru telespectatori, promițând să interpreteze o bucată din repertoriul muzicii lăutărești, "Saraiman și saraiman," celebrul cântec al lui Romica Puceanu.

Această incursiune în muzica tradițională românească lăutarească va aduce o notă de autenticitate și emoție în cadrul editiei din aceasta duminica “Roata Norocului”.

Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D, Bursucu și Connect-R vă așteaptă cu un duet live memorabil și cu multă voie bună în emisiunea "Roata Norocului.Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies