Bunicul Luizei, la casa lui Dincă în ziua când a omorât-o pe Alexandra! „Regia era alta de la început”


Ce a descoperit avocata familiei.


In articol:

Apar noi informații despre cazul Caracal. Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a făcut mai multe declarații despre ultimele descoperiri în cazul care a ținut pe jar opinia publică în ultimele luni.

La mai multe luni după ce au fost găsite mai multe oase în liziera pădurii din Caracal, avocata a descoperit mai multe nereguli în certificatul de deces al tinerei Alexandra Măceșanu și a dezvăluit și la ce concluzie au ajuns specialiștii în cazul rămășițelor umane găsite.

Imediat ce Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori în lizieră și au fost găsite mai multe oase acolo, toată lumea a crezut că sunt rămășițele Luizei Melencu, prima tânără dispărută.

Luiza Melencu
Luiza Melencu

Citeste si: Cu ce se ocupă fiul lui Gheorghe Dincă? Bărbatul a fost reclamat la poliție că a bătut mai mulți jurnaliști

Citeste si: Gheorghe Dincă ar putea să fie eliberat în curând! E posibil să iasă din închisoare chiar în ianuarie!

Citeste si: Amintiri dramatice: Alexandra Măceșanu, cântând ”Sus, la Poarta Raiului”! Toți colegii fetei au dat share acestei filmări

Potrivit raportului întocmit de experții de la Universitatea București „fragmentul de os a fost expus la o temperatură mai mică de 300-450 de grade. Acest fragment osos nu a fost calcinat, el prezentând urme de proteină”, se arată în raportul de expertiză întocmit de Universitatea București.

 

Ce eroare capitală s-a făcut în cazul Melencu

În ceea ce o privește pe Alexandra Măceșanu, cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, avocata Carmen Obârșanu a sesizat o eroare. Astfel, pe certificatul de deces al Alexandrei, data presupusului deces este 26 iulie 2019, deși în acea zi Gheorghe Dincă era arestat. Acest lucru nu mai confirmă ipoteza cu arderea cadavrului în butoi.

„Pentru că regia era alta de la început, s-au gândit să lase raportul, și atunci au zis de data de 26 iulie (...). Dar în 26 iulie descinderea era făcută, în condițiile în care la 6 fără un sfert a trecut bunicul Luizei în dreptul locuinței lui Dincă și nu a simțit niciun miros de cadavru. S-a cerut din luna septembrie pentru ambele fete să se elibereze certificat constatator. Există un zvon că s-au eliberat niște acte, dar între timp s-au anulat”, a declarat avocata Carmen Obârșanu în cadrul unei emisiuni TV.

 


Citește și:

Ce beneficii pentru sănătate are mușețelul. Află totul aici!

Artista Silvana Rîciu a devenit mamă pentru a treia oară

Trucuri de utilizare a oglinzilor pentru ca spațiul să pară mai ușor și mai luminos

Câţi lei încasează Dana Budeanu din YouTube şi ce are de gând să facă din banii câştigaţi din Verdict. Planul incredibil al creatoarei de modă

Vremea de weekend, 26-27 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vin ploile!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

De cât timp sunt împreună Livian și iubita lui, de fapt! Bianca va avea un șoc

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri