Amintiri dramatice: Alexandra Măceșanu, cântând ”Sus, la Poarta Raiului”! Toți colegii fetei au dat share acestei filmări


Momente încărcate de emoție în sânul ansamblului din care a făcut parte Alexandra Măceșanu, victima lui Gheorghe Dincă.


In articol:

Anul trecut, cu puțin înainte de Crăciun, Alexandra Măceșanu a mers alături de colegii ei de la ”Dor de Românați” să-l colinde pe șeful ansamblului, Lucian Stroe. Acesta a înregistrat momentul, fără să-și dea seama că una dintre fetele din imagini nu va mai putea merge niciodată la colindat.

Alexandra Măceșanu, victima lui Gheorghe Dincă, este prima din stânga. Îmbărcată cu o ie tradițională, tânăra a cântat alături de colegi colindul ”Sus la Poarta Raiului paște turma Tatălui”. Versurile parcă îi erau predestinate.

Anul acesta, ansamblul ”Dor de Românați” a mers din nou la colindat prin Caracal, însă fără Alexandra. Aproape toți tinerii care apar în filmare au dat însă share filmării realizate de Lucian Stroe, în care apare și Alexandra. Probabil că fără ea nu mai este chiar la fel.

Alexandra Măceșanu a dispărut fără urmă

Alexandra Măceșanu a dispărut fără urmă vara trecută, la câteva ore după ce a sunat la 112 și a încercat să explice unde se află casa în care este ținută cu forța. Autoritățile au ajuns însă prea târziu și nu au mai găsit nimic. Ghoerghe Dincă le-a spus că a omorât-o și că a ars cadavrul însă familia fetei încă speră că aceasta este vie și că scenariul lui Dincă este unul fals.

 


Citește și:

Viorela și Ștefan de la Puterea dragostei s-au căsătorit în secret: „Am zis da”

Cine este cel mai bine plătit om din lume de pe Instagram? E idolul femeilor și sigur ai văzut cel puțin un film în care joacă

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă la miezul nopții: „Te iubesc, m-ai făcut extrem de fericită”

Sfatul zilei de astăzi, duminică 27 septembrie 2020. Săgetătorii iau o decizie importantă

Paul de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a fost descalificat: „M-apucă mila”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 27 septembrie 2020. Află ce zodie are probleme dificile în viața de cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri