Britney Spears regretă că a făcut asta! „Cred că ar trebui să scap de el”

Britney Spears regretă că a făcut asta! „Cred că ar trebui să scap de el”
Britney Spears regretă că a făcut asta! „Cred că ar trebui să scap de el”

Britney Spears regretă tatuajul pe care și l-a făcut împreună cu fostul său soț, Kevin Federline. De asemenea, aceasta vrea să scape de tatuaj.

Britney Spears regretă că a făcut asta. Britney Spears se gândește serios să își scoată tatuajul pe care îl are împreună cu fostul ei soț, Kevin Federline. Această decizie vine la 14 ani după ce aceștia au divorțat.

Citeste si: Ce spune Alexandra Ungureanu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” despre despărțirea de iubitul din America ”Am suferit”

Britney Spears regretă că a făcut asta! „Cred că ar trebui să scap de el”
Britney Spears regretă că a făcut asta! „Cred că ar trebui să scap de el”

Când Britney Spears și Kevin Federline s-au căsătorit, în anul 2004, au sărbătorit și și-au făcut tatuaje la fel. Britney și-a tatuaj două zaruri roz, pe încheietura stângă, în timp ce Kevin a optat pentru același model, dar colorat cu albastru. La doar doi ani după ce s-au căsătorit, Britney Spears a intentat divorțul și abia acum se gândește să scape de ultimul lucru pe care îl mai are în comun cu fostul ei soț- tatuajul.

Ieri a postat o fotografie pe Instagram, în care aceasta își arăta zarurile și le-a dezvăluit fanilor faptul că se gândește să îl elimine.

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„Cred că ar trebui să scap de el,” a declarat artista pe Instagram

Britney Spears a postat un mesaj pentru fanii săi, alături de fotografia în care își afișa tatuajul cu cele două zaruri.

Ba chiar, se pare că aceasta se sfătuiește cu fanii săi, în legătură cu scoaterea tatuajului. „Albert Einstein a zis cândva „Dumnezeu nu joacă zaruri cu Universul”.... așa că poate nu ar fi trebuit să îmi fac cele două zaruri roz cu 7 pe mâna stângă. Nici măcar nu-mi plac tatuajele... Cred că ar trebui să scap de el?!?!!!!” a scris aceasta. Spre surprinderea tuturor, fanii au răspuns că ar trebui să își păstreze tatuajul, deoarece este emblematic.

Citeste si: Ce a declarat Britney Spears, după câteva săptămâni la psihiatrie

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Albert Einstein once said "God does not play dice with the universe" …. so maybe I shouldn’t have gotten the pink dice 7 on my left arm 🤔🤔🤔🤔🎲🎲!!!!! I don’t even like ink …. guess I should remove it?!?!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

 

Este ciudat să spună că nu îi plac tatuajele, pentru că Britney Spears are nouă astfel de desene pe corpul ei, și chiar dacă pe majoritatea le-a făcut cât încă era tânără, ele încă există. Primul său tatuaj, realizat la doar 18 ani, reprezintă o mică zână în partea de jos a spatelui, în timp ce al doilea tatuaj este format din simbolurile chinezești pentru „misterioasă și minunată” și este plasat pe șoldul său drept. Din păcate, acest tatuaj a fost un eșec total pentru că una dintre literele chinezești însemna, de fapt, „ciudat”.

Citeste si: Tot ce trebuie să știi dacă ți-ai propus să te tatuezi pentru prima oară! Sfaturile specialiștilorCitește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Tot ce trebuie să știi dacă ți-ai propus să te tatuezi pentru prima oară! Sfaturile specialiștilor

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Cătălina Ponor şi-a sters tatuajul care îi amintea de iubitul care a părăsit-o pentru a se însura cu altă femeie: „Începem procedura de aruncare a trecutului la gunoi”

Ștefania, gest șocant la scurtă vreme după plecarea lui Cosmin! Concurenta îl va chema pe Antoni în camera roșie! Aflați cum va reacționa Rebecca, sâmbătă, 22 iunie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies