Bradul lui Alexandru Ciucu, vandut cu 3200 de euro la Monte Carlo


Alexandru Ciucu a fost singurul designer roman care a participat la editia din acest an a Festivalului Brazilor de Craciun de la Monte Carlo. Creatia lui, un brad in miniatura, din cupru si argint laminat, a fost licitat in scop caritabil cu 3200 de euro.

 

La Monte Carlo, Ciucu s-a reintalnit cu Principele Albert de Monaco, cel care i-a cumparat bradul in urma cu doi ani, la acelasi eveniment.
Alexandru Ciucu marcheaza un nou succes la Monte Carlo. Designerul roman de costume premium a fost invitat sa participe din nou la renumitul Festival al Brazilor de Craciun de la Monte Carlo, alaturi de mari case de moda internationale.
Daca in urma cu doi ani creatia lui, un tablou din catifea pe care erau atasate globuri aurii si o cheita ce reproduceau forma unui brad, a fost
cumparata chiar de Principele Albert de Monaco, anul acesta, bradul lui a fost licitat cu pret dublu, de 3200 de euro.
Designerul roman a participat la eveniment cu un brad in miniatura, realizat din cupru si argint laminat, creatia inpresionandu-i pe toti cei prezenti la licitatie, de la Principele Albert, pana la ambasadorul Italiei in Monaco sau renumitul creator de ceasuri exclusiviste Yves Piaget.
„Titlul lucrarii este ‘A winter story of the twisted silver’, in traducere aproximativa, ‚Povestea argintului rasucit’.
Am pornit aceasta poveste de la ideea ca in traditia crestina, bradul de Craciun simbolizeaza tineretea, viata vesnica si fericirea reunirii familiei. Am ales argintul pentru a sugera aceasta energie unica si pura pe care o regasim in fiecare an in Ajunul Craciunului, cand ne strangem cu totii in jurul bradului. Cuprul, celalalt element al creatiei mele, simbolizeaza permanenta cautare a acestei energii in tot restul anului”, declara designerul.
Bradul a necesitat doua luni de munca si a impresionat audienta nu doar prin design, ci si prin povestea expusa de creatorul roman.
Sumele obtinute in urma licitatiei au fost donate in scop caritabil de asociatia prganizatoare Auction Innocence catre Aquatic Rescue Center of Monaco, prezidata de Pierre Frola si administrata de Fundatia Printesei Charlene de Monaco.

La Monte Carlo, Ciucu s-a reintalnit cu Principele Albert de Monaco, cel care i-a cumparat bradul in urma cu doi ani, la acelasi eveniment.

Alexandru Ciucu marcheaza un nou succes la Monte Carlo. Designerul roman de costume premium a fost invitat sa participe din nou la renumitul Festival al Brazilor de Craciun de la Monte Carlo, alaturi de mari case de moda internationale.

Daca in urma cu doi ani creatia lui, un tablou din catifea pe care erau atasate globuri aurii si o cheita ce reproduceau forma unui brad, a fost cumparata chiar de Principele Albert de Monaco, anul acesta, bradul lui a fost licitat cu pret dublu, de 3200 de euro.

Designerul roman a participat la eveniment cu un brad in miniatura, realizat din cupru si argint laminat, creatia inpresionandu-i pe toti cei prezenti la licitatie, de la Principele Albert, pana la ambasadorul Italiei in Monaco sau renumitul creator de ceasuri exclusiviste Yves Piaget.„T itlul lucrarii este ‘A winter story of the twisted silver’, in traducere aproximativa, ‚Povestea argintului rasucit’. Am pornit aceasta poveste de la ideea ca in traditia crestina, bradul de Craciun simbolizeaza tineretea, viata vesnica si fericirea reunirii familiei. Am ales argintul pentru a sugera aceasta energie unica si pura pe care o regasim in fiecare an in Ajunul Craciunului, cand ne strangem cu totii in jurul bradului. Cuprul, celalalt element al creatiei mele, simbolizeaza permanenta cautare a acestei energii in tot restul anului ”, declara designerul.

Bradul a necesitat doua luni de munca si a impresionat audienta nu doar prin design, ci si prin povestea expusa de creatorul roman.Sumele obtinute in urma licitatiei au fost donate in scop caritabil de asociatia prganizatoare Auction Innocence catre Aquatic Rescue Center of Monaco, prezidata de Pierre Frola si administrata de Fundatia Printesei Charlene de Monaco.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei, la un pas de împăcare!

O să intre în pământ de RUȘINE! Ce secret teribil ascunde Andreea Mantea

Georgiana Lupu spune cine va câștiga Survivor 2021! Ce a declarat fosta concurentă?

Mădălina a părăsit platoul Puterea Dragostei, după un scandal cu Alexandra! Concurentele au fost în prag de bătaie!

Simona Hapciuc a spus adevărul după ce a părăsit Survivor România! “Plecarea mea a fost una dintre cele mai nedrepte plecări!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Carantină adaptivă în Ucraina! Ce restricții se aplică?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri