Bogdan Vladau, sarutat de o bunicuta focoasa


Sambata, 17 octombrie, in noua editie a show-ului „Deschis la distractie”, faimosul burlac Bogdan Vladau si colegul sau Raul Popa au parte de o surpriza de proportii din partea prezentatorului Vlad Baba.

 

Provocarea lansata de acesta consta intr-o proba mai atipica: concurentii trebuie sa desfaca sutiene cat mai multe, in doar 60 de secunde. Dupa o demonstratie de indemanare a catorva pensionari, vine si randul lui Bogdan Vladau si Raul Popa sa demonstreze de ce sunt in stare. Doar ca, in loc sa desfaca sutiene, sunt supusi la proba „basmalutei”. Cei doi trebuie sa puna basmale pe cap unor...bunicute.
„Cand Bogdan si Raul au vazut ca in loc de domnisoare, au intrat in platou bunicutele, ca in loc de sutiene, erau nevoiti sa puna basmalute, au facut ochii cat cepele!
Momentul cel mai tare a fost atunci cand Bogdan Vladau a fost sarutat de o focoasa... bunicuta. Cred ca i-a placut”, a spus Vlad Baba, amfitrionul show-ului.
Cum se vor descurca cei doi burlaci la proba si care va fi reactia bunicutelor, veti putea afla sambata, de la ora 11:30, intr-o noua editie a emisiunii „Deschis la distractie”, la Kanal D!

Provocarea lansata de acesta consta intr-o proba mai atipica: concurentii trebuie sa desfaca sutiene cat mai multe, in doar 60 de secunde. Dupa o demonstratie de indemanare a catorva pensionari, vine si randul lui Bogdan Vladau si Raul Popa sa demonstreze de ce sunt in stare. Doar ca, in loc sa desfaca sutiene, sunt supusi la proba „basmalutei”. Cei doi trebuie sa puna basmale pe cap unor...bunicute.„Cand Bogdan si Raul au vazut ca in loc de domnisoare, au intrat in platou bunicutele, ca in loc de sutiene, erau nevoiti sa puna basmalute, au facut ochii cat cepele! 

Momentul cel mai tare a fost atunci cand Bogdan Vladau a fost sarutat de o focoasa... bunicuta. Cred ca i-a placut”, a spus Vlad Baba, amfitrionul show-ului.Cum se vor descurca cei doi burlaci la proba si care va fi reactia bunicutelor, veti putea afla sambata, de la ora 11:30, intr-o noua editie a emisiunii „Deschis la distractie”, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri