Bogdan de la Ploiești nu a dat bacul și nu s-a mai dus la facultate! Ce sfaturi are artistul pentru tânăra generație: „Îmi mulțumesc mie că am ales acest drum.”

Bogdan de la Ploiești nu a dat bacul și nu s-a mai dus la facultate! Ce sfaturi are artistul pentru tânăra generație: „Îmi mulțumesc mie că am ales acest drum.”
Bogdan de la Ploiești nu a dat bacul și nu s-a mai dus la facultate! Ce sfaturi are artistul pentru tânăra generație: „Îmi mulțumesc mie că am ales acest drum.”

Artistul nu regretă decizia luată în urmă cu ceva ani.

Bogdan de la Ploiești, în vârstă de 28 de ani, este unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele. Artistul se bucură de succes considerabil atât pe plan personal, cât și profesional, având o carieră strălucită și o situație financiară prosperă. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de studii, Bogdan de la Ploiești a dezvăluit în cadrul podcastului moderat de Bursucu, faptul că a renunțat să dea bacul și admiterea la facultate.

Bogdan de la Ploiești nu a dat bacul

Citește și: Bogdan de la Ploiești a vorbit despre momentul în care a lovit o femeie: „Aș numi-o una dintre cele mai mari greșeli.”

Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Chiar dacă nu și-a terminat studiile, manelistul nu regretă această decizie.

Eu în clasa a XII-a nu am mai continuat să dau bacul și să fac facultatea. De ce? Pentru că am început cu muzica. Poate era mai mult nevoie să stau în stradă sau în lumea aia unde eram eu, ca să pot ajunge unde sunt astăzi. Îmi mulțumesc mie că am ales acest drum.

Îmi mulțumesc mie și că nu am rămas cu fotbalul, pentru că eu chiar sunt împlinit. Și dacă aș fi avut mai mult, și dacă aș fi avut mai puțin, e vorba că eu chiar sunt împlinit și liniștit și fericit. Nu este vorba despre o sumă.”, a declarat Bogdan de la Ploiești.  

Bogdan de la Ploiești, sfaturi pentru tânăra generație

Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: Facebook]

Interpretul de manele îi sfătuiește pe tineri să nu urmeze exemplul său, ci să aibă în vedere ceea ce le-au zis părinții acasă.

Ce pot să le spun eu acum tinerilor? Să nu dea bacul, să nu se ducă la facultate? Nu pot să dau sfatul ăsta, pentru că nu am ce să dau. În schimb, pot să dau sfaturi din viața mea.

Dacă vin și explic o poveste din care prezint ce s-a întâmplat și ce am câștigat, ce am pierdut, mie mi se pare tare. Îl poți numi sfat. Dacă eu m-am lovit în viața asta de anumite lucruri rele. Dacă eu m-am lovit de ele într-un moment din viața mea în care mi-au făcut bine, m-au făcut ceea ce sunt astăzi. Sfatul meu pentru noua generație este să facă ce i-au învățat părinții lor.
”, a mai spus artistul.Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Fiicele Gabrielei Cristea, criticate în mediul online! Cum a răspuns vedeta: „Îmi pieptăn fetele de vreo 3 ori pe zi, în fiecare zi, per bucată. Le las să aleagă cu ce vor să se îmbrace.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please. Festival 2024. Cine urcă pe scenă pe 12 iulie

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Yalın și Güneș aduc familiile împreună pentru a discuta și a remedia scandalul de la ceremonia de logodnă. Vizionează episodul 12 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies