Biografie DRAGOȘ BUCUR. "E destul de complicat să găsim timp doar pentru noi, dar ne-am promis să lucrăm la asta."


Află tot ce nu știai despre actorul Dragoș Bucur. Cum a luat decizia de a înfia un copil


In articol:

Dragoș Bucur (44 ani) s-a născut pe 13 iunie 1977 în București și este unul dintre cei mai apreciați actori români, fiind cunoscut publicului larg și datorită rolului de moderator al showului Visuri la cheie. A fost laureat al Premiului Gopo pentru cel mai bun actor doi ani la rând, în 2009 și 2010, pentru rolurile din „Boogie” și „Polițist, adjectiv”. Este absolventul Univesității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) şi a jucat în numeroase piese de teatru care s-au bucurat de un real succes.

Cine este și cum a arătat copilăria lui Dragoş Bucur

Citeste si: CITEȘTE: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

dragos bucur varsta

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este soția lui Mihai Bobonete| Cătălina Bobonete

Cel mai mare vis din copilăria lui Dragoş Bucur a fost acela de a deveni gunoier. Actoria a descoperit-o târziu, abia după ce a terminat primul an de facultate. Dorindu-şi independenţa financiară, Dragoş Bucur a povestit cum chiulea de la şcoală, pentru a merge să spele parbrize.

Mult timp, această meserie i-a adus bani în plus şi mergea mereu în două intersecţii care reprezentau puncte cheie, pentru profesia de "spălător de parbrize".

"Mi se părea o chestie extraordinară să stai agăţat de maşină de gunoi. Au încercat ai mei la un moment dat să mă convingă că nu e cea mai rentabilă meserie din lume şi nici cea mai plăcută. Nu i-am crezut.

Încet, încet, am început să-mi dau seama că am nişte opţiuni ceva mai bune", a povestit Dragoş Bucur.

Dragoş Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au o căsnicie solidă și au decis să-și educe copiii în sânul familiei. Niciunul dintre aceștia nu merge la şcoală, de educația acestora ocupându-se exclusiv fosta cântăreaţă, care îşi dedică tot timpul micuților.

Dragoş Bucur s-a hotărât să deschidă o afacere, alături de unul dintre prietenii săi. Aceştia au pus bazele, în anul 2019, celui mai mare platou de filmare din Bucureşti, 2DB Films. Familia lui Dragoș Bucur s-a mărit după ce el și soția sa, Dana Nălbaru, au hotărât să o adopte pe Roxana India, cel de-al treilea copil al cuplului. Actorul a povestit în detaliu cum a decurs adopția, abordând și problema discriminării în România.

Dragoş Bucur şi Dana Nalbaru au înfiat o fetiţă

„Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă." a declarat Dragoș Bucur. 

„Știți că fetița noastră mijlocie, Roxana India, este de etnie romă. În timpul procesului de adopție, există niște întâlniri de grup, unde vin mai multe familii și discută. Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă. Nu voiau să audă, au scris pe hârtie nu vrem copil de etnie.

Cei care spun că e foarte complicat au niște cerințe greu de îndeplinit. Ei vin și scriu pe foaie: vreau un copil blond, cu ochi albaștri, de sex feminin, între 6 luni și un an și două luni, născut în zodia Leu, fără să exagerez, din tată intelectual, mamă studentă, născut în Muntenia, evident că e greu așa.”, a povestit Dragoș Bucur.

Cântăreaţa Dana Nălbaru şi actorul Dragoş Bucur s-au căsătorit în anul 2005 și cele mai de preț comori ale lor sunt cei trei copii. Anul trecut, aceștia au stârnit un val de controverse, după ce au anunţat că își retrag fiica de la şcoală, întrucât sunt adepții sistemului „home schooling“, care nu a fost însă reglementat în România. Fosta solistă a trupei HI-Q se ocupă exclusiv de educația copiilor.

Dana si Dragoș sunt un cuplu destul de discret, însă nu s-au sfiit niciodată să arate cât de mult se iubesc.

Dana Nălbaru: „Ne merge bine pentru ca suntem prieteni in primul rand, comunicam foarte bine, ne iubim foarte mult. Suntem doi oameni care se iubesc foarte mult si au aceleasi principii de viata.”

„Dana și-a dedicat majoritatea timpului copiilor, asta a contat enorm în modelarea mentalității lor și, în general, faptul că am petrecut amândoi mult timp alături de copii și-a spus cuvântul în relația pe care o avem acum cu ei. E destul de complicat să găsim timp doar pentru noi, dar ne-am promis să lucrăm la asta. (zâmbește)”, povestește Dragoș Bucur într-un interviu.

Dragoș Bucur a vorbit despre proiectul în care este implicat împreună cu fiica sa, Sofia. Aceștia vor juca într-un film împreună.

„Delta Neagră este un serial al cărui scenariu am început să îl scriem acum doi ani și este o poveste bazată pe relația dintre un tată și fiica lui, cu acțiunea în Delta Dunării. Este gândit pentru tineri, cu personaje fantastice și supereroi din mitologia românească, un fel de «Stranger Things» local”, a mai adăugat actorul.

dana nalbaru si dragos bucur

Dana Nălbarusi Sofia, fiica cea mare

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Theo Rose. ”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului"

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este VIVIANA SPOSUB. "Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis."

Cine este MIHAI BOBONETE. „Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea.”

Cine este NICOLETA DRAGNE. "Mie îmi plăcea fizic de el, mă atrăgea, dar nu îl cunoşteam ca persoană.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri