SILVESTRU ȘOȘOACĂ: Cine este soţul Dianei Șoșoacă


Cum arată şi cine este soţul Dianei Șoșoacă. Ce salariu câștigă Dumitru – Silvestru Șoșoacă


In articol:

Un val de controverse au fost în jurul Dianei Șoșoacă, senatoarea care a refuzat să poarte masca de protecţia împotriva virusului. Totodată, aceasta a instigat mai multe persoane pentru a fi împotriva purtării măştii sanitare.

Revolta opiniei publice a fost în jurul averii colosale pe care senatoarea, Diana Șoșoacă o deţine. Cu atât mai mult cu cât soţul ei, Dumitru – Silvestru Șoșoacă, are un loc de muncă ce este remunerat cu salariul mediu pe economie, de 2300 lei.

Cine este soţul Dianei Șoșoacă, Dumitru – Silvestru Șoșoacă 

Diana Șoșoacă este membră a Baroului Bucureşti  încă din anul 2000.

Cu puţin timp în urmă, avocata l-a reprezentat şi pe IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, în conflictul acestuia cu autorităţile, cu privire la pelerinajele din toamnă anului 2020.  Întrebarea ce a stat pe buzele tuturor a fost: “cine este soţul Dianei Șoșoacă?”. Bărbatul are funcţia de “şef de tură” pentru o firmă ce activează în domeniul de consultanță pentru afaceri și management.

Citeste si: Senatoarea Diana Șoșoacă, atac dur la adresa lui Tzancă Uraganu pe TikTok

Diana sosoaca sot si copii

Citeste si: Diana Șoșoacă, reacție dură după ce Luis Lazarus s-ar fi infectat cu Covid-19: „Noaptea minții!”

”Eu mi-am făcut tot timpul treaba, am muncit și pro bono. Acum sunt parlamentar plătit de poporul român și eu mi-am asumat această poziție. Îmi cunosc responsabilitățile și eu le-am spus asta tuturor, îmi cunosc rolul. Foștilor parlamentari din Guvern le-am zis așa: sunteți atât de sus încât nu ne vedeți aici, jos.

Să înțeleagă că ei sunt angajații poporului și că sunt plătiți din bani publici, au o responsabilitate enormă față de acel om care a pus ștampila pe tine. Nu sunt cuvinte, oamenii mă știu și știu ce am făcut și în această perioadă, și înainte de a intra în AUR”, a spus membra AUR într-un  interviu.

Deşi are un salariu prost plătit în opinia unora, Dumitru – Silvestru Șoșoacă deţine câteva terenuri intravilane destul de scumpe.

Conform un impact.ro, acesta deţine un teren situat în Dâmbovița și măsoară 2170 de metri pătrați, iar celelalte două sunt în Căciulata, județul Vâlcea, măsurând 1315 mp și 60 mp. De asemenea, există și un teren dobândit prin donație de 22.500 mp în Balotești, judeţul Ilfov.

Ce salariu câştiga pe luna Diana Șoșoacă

Citeste si: Cine este senatoarea Diana Șoșoacă

silvestru sosoaca sotul dianei sosoaca

Senatoarea Diana Șoșoacă are un venit anual de 250.000 lei din cabinetul ei de avocatură. Cu aproximaţie, aceasta încasează un salariu lunar de 20.000 lei.

“Eu am intrat în AUR pe 21 octombrie 2020, cu o zi înainte de a se încheia depunerea dosarelor. Eu nu am vrut să intru în politică. Nu. Oamenii fac deja cercetări, este pentru prima oară în istorie, la nivel mondial, când un partid pleacă de la 0,43% spun ei, eu spun că era cam 1% la alegerile locale, și a ajuns la 10%. Este o muncă titanică, de echipă”, a comentat Diana Șoșoacă.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este senatoarea Diana Șoșoacă

Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o

|| DESCOPERĂ || Cine este soția lui Emil Boc. Prima Doamnă a Clujului poate fi confundată cu ușurință cu un fotomodel

DESCOPERĂ: Cine este Alexandru Vaida, soţul Mirelei Vaida

Cu ce asortăm culoarea roșu. Semnificație, ținute asortate, trenduri, vedete care poartă roșu.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

// RAUL TIȘA // Cine este soțul Alinei Ceușan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri