DESCOPERĂ: Cine este senatoarea Diana Șoșoacă


Diana Șoșoacă este una dintre cele mai puternice figuri politice din prezent, având o viață desprinsă din filme.


In articol:

Diana Șoșoacă este o personalitate politică importantă în Parlamentul României, fiind senator din partea AUR(Alianța pentru Unitatea Românilor), ca rezultat al alegerilor din data de 6 septembrie 2020.

Ulterior, aceasta a fost exclusă din organizație pe motive de indisciplină.

Din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român", a declarat deputatul AUR Dan Tănasă.

Diana Șoșoacă s-a făcut remarcată prin aparițiile sale pe internet, în care protesta împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

Devenind una dintre cele mai puternice figuri ale momentului, proaspăt intrată în noul Parlament, Diana Șoșoacă a adus numai critici vizavi de ceea ce se întâmplă în România.

Diana Șoșoacă s-a născut în Macedonia

Diana Șoșoacă este originară din Macedonia, mai exact din Skopie. Mama acesteia, un reputat medic ginecolog, doctor în științe medicale, Alice Florescu Bleotu a acordat un interviu Marinei Almășan, pentru site-ul ,,Femei de 10",  în care a declarat că fiica îi seamănă foarte mult:

Diana îmi seamănă. In anumite privințe, mă depășește. Știi tu proverbul: ,,Capra sare masa, iada  sare casa!". În sensul pizitiv al afirmației, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume,  deși trăim într-o societate mai mult ipocrită.  Este extrem de responsabilă, iar profesional performează prin elocvență și demnitate. Vezi tu, pare că mă laud, dar toți cei care o cunosc pot afirma acest lucru."

Citeste si: Diana Șoșoacă, din nou în centrul atenției! A intrat cu forța în Comisia Juridică din Parlament și a făcut acuzații: „S-a dat ordin. Am fost lovită la picior”

Cine este soțul Dianei Șoșoacă?

În prezent, Diana Șoșoacă este căsătorită cu Dumitru-Silvestru Șoșoacă, acesta nefiind de acord cu acțiunile întreprinse de soția sa în ultima perioadă:

,,El nu este de acord ca eu să merg foarte departe cu religia pentru că o să fiu caracterizată la un moment dat ca habotnică sau vor spune la un moment dat că am jucat teatru.  Eu i-am spus "îmi pare rău,  este crezul meu,  eu voi merge mai departe să apăr drepturile credincioșilor."                                

Cei doi s-au cunoscut la o întâlnire cu un ziarist, unde s-au apărat reciproc și la doar patru luni de zile s-au căsătorit.                 

,,Cred că am fost cerut. Când mă cert cu nevasta mea mă gândesc că există unul care o duce mai rău ca mine", spune soțul.                                                                       

Ce nu se știe despre faimoasa avocată, este faptul că ea a renunțat la o carieră în Canada, în cadrul Ministerului Justiției de acolo, din cauza faptului că dorul de casă era foarte puternic.                                                                

,,Am stat în Canada o lună și jumătate. Chiar am avut posibilitatea să mă angajez  la Ministerul Justiției de acolo, însă nu am putut. Am venit acasă de dor."

Citeste si: Diana Șoșoacă, reacție dură după ce Luis Lazarus s-ar fi infectat cu Covid-19: „Noaptea minții!”

Cine este senatoarea Diana Șoșoacă

Soțul Dianei Șoșoacă și-a dat demisia pentru a o apăra pe avocată

Viața Dianei Șoșoacă este parcă desprinsă din filme. Aceasta se află la cel de-al treilea mariaj, având încă doi copii din căsniciile anterioare.

Ceea ce multă lume nu știe este că vedeta politicii românești obișnuia să se îmbrace adesea în straiele lui Moș Crăciun pentru a-și răsfăța băiatul, care a împlinit de curând frumoasa vârstă de 20 de ani.

Actualul soț și-a dat demisia pentru a fi alături soția sa zi de zi, întrucât aceasta a primit numeroase amenințări.

Cine este senatoarea Diana Șoșoacă

„El a trebuit să își dea demisia de unde lucra ca să stea cu mine non-stop evident.  Nu e vorba de timp și el și-a dat seama că sunt niște probleme grave și trebuie să studieze cu mine la drept", spunea Diana Șoșoacă.

Avocata se trage dintr-o familie de eroi, bunicul acesteia participând la cel de-Al Doilea Război Mondial. O mătușă a Dianei Șoșoacă a făcut închisoare pentru că nu era de acord cu ideile regimului comunist.

Întrebată dacă ar candida pentru președenția României, celebra avocată a declarat: ,,Deocamdată nu putem să vorbim de așa ceva, mai sunt patru ani. Nu știu dacă poporul român este pregătit să accepte o femeie președinte".


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu este vorba de înșelat.” Ioana Chișiu și iubitul său s-au despărțit. În ce relații au rămas aceștia

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

De ce ar trebui să presari mereu bicarbonat de sodiu peste carne înainte de a o prăji. Acest truc te va cuceri

Cum poți face bradul de Crăciun să reziste mai mult timp. Iată greșeala pe care foarte mulți o comit fără să-și dea seama

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri