Bijuteria pe care Regina Elisabeta a II-a a purtat-o timp de 70 de ani. Povestea impresionantă din spatele ei


Colecția de bijuterii a monarhului este una spectaculoasă și impresionantă, care a stârnit tot timpul interes, nu doar din partea ,,supușilor”, ci din partea întregii lumi.


In articol:

Această colecție cuprinde smaralde, rubine, diamante, în foarte multe culori, iar Regina Elisabeta a II- a a știut mereu cum să își poarte bijuteriile într-un mod demn, dar care nu a jignit niciodată interlocutorul.

Citeste si: ,,Am început să fac muncă de jos”. Cine este Claudia Florian, fosta croitoreasă a Reginei Elisabeta a II-a. Femeia este din Bacău

Regina Elisabeta a II-a purta inelul

Regina Elisabeta a II-a purta inelul

[Sursa foto: shutterstock]

Bijuteria pe care Regina Elisabeta a II-a a purtat-o timp de 70 de ani

În funcție de fiecare eveniment la care participa, Regina Elisabeta a II-a purta perle, diamante, rubine, dar niciodată într-un mod opulent.

Cu toate astea, există o bijuterie de care monarhul nu s-a dezlipit timp de 70 de ani, iar aceea a fost inelul ei de logodnă.

Inelul de logodnă avea un diamant de trei carate, solitar, în mijloc, placat de fiecare parte de patru diamante mai mici. Este o piesă foarte elegantă, care iese foarte ușor în evidență și care nu se va demoda niciodată. Iată care este povestea din spatele bijuteriei.

Citeste si: Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a

Povestea din spatele inelului Reginei Elisabeta a II-a

După cum spune legenda, țarul Nicolae al II-lea și țarina Alexandra a Rusiei i-au dat prințesei Alice de Batternberg, nepoata lor, o tiară de diamante, în momentul în care s-a căsătorit cu prințul Andrew al Greciei.

În momentul în care singurul fiu al acesteia, Philip, și-a dorit să se căsătorească cu prințesa Elisabeta a II-a, viitoarea Regină, acesta a creat un inel folosindu-se de pietrele din acea tiară.

Prințul Philip a creat singur designul inelului, iar în anul 1947 I l-a oferit Elisabetei a II-a. Încă din acel moment, până când s-a stins din viață, monarhul l-a purtat pe deget.

Singurul moment când l-a scos de pe deget, a fost la început, când prințul Philip i l-a oferit, pentru a-l micșora.

Împreună cu verigheta din aur galez, acesta a fost purtat zi de zi de Regina Elisabeta a II-a. Ele erau folosite pentru a transmite discret mesaje personalului său. În momentul în care monarhul începea să-și răsucească unul dintre inele pe deget, atunci personalul său știa că Regina era gata să se retragă de la evenimentul sau întâlnirea la care participa.

Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a

[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. În data de 31 august 1997, Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină


Abonează-te pe

Citește și:

Mary Reynolds, sosia Reginei Elisabeta, se retrage, din respect pentru monarh. Ce a anunțat, după 34 de ani de activitate

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a

Cum arăta în tinerețe Prințesa Anne a Marii Britanii. Era de o frumusețe zdrobitoare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri