Bibi și Antonio Pican s-au despărțit, înainte de nuntă: „Au existat și momente grele”


Bibi a anunțat despărțirea de Antonio Pican, după doi ani de relație. Cei doi erau logodiți și își doreau să se căsătorească.

Prima zi a anului 2021 venea cu o mare surpriză pentru fanii lui Antonio Pican și ai lui Bibi. Cei doi se logodeau în aeroport, chiar înainte să plece într-o vacanță.

Deși formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, Antonio Pican și Bibi i-au luat pe toți fanii prin surprindere, atunci când au anunțat că s-au despărțit.

Citeste si: Bibi și Antonio Pican și-au spus adio! Artista a făcut anunțul despărțirii: „E momentul să mergem pe drumuri separate”

Bibi este cea care a făcut anunțul despărțirii pe contul personal de Instagram, iar comunitatea ei este pur și simplu șocată de veștile triste, mai ales că toată lumea se aștepta să îi vadă pe cei doi în curând în fața altarului, însă acest lucru nu se va mai întâmpla!

Bibi si Antonio Pican

Bibi si Antonio Pican s-au despartit

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bibi și iubitul său, Antonio Pican, s-au logodit

„A fost frumos cât a fost… Ne-am maturizat, am crescut împreună și ne-am învățat unul pe celălalt multe. Au existat și momente grele, momente pe care nu le-am lăsat să se vadă, dar care există în orice relație, momente peste care am reușit să trecem și care ne-au făcut mai puternici, însă acum… acum e momentul să mergem pe drumuri separate. Vă rugăm să ne respectați decizia! Au fost 2 ani frumoși și din respect pentru tot ce am trăit împreună nu voi discuta public detalii despre despărțirea noastră.

Bibi si Antonio Pican

Bibi si Antonio Pican s-au despartit

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cântăreața Bibi, noua vocea Disney

Au fost luni bune în care am gândit și am analizat tot, luni în care m-am maturizat mai mult ca niciodată… am simțit nevoia să fac această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică și așa cum am împărtășit cu voi toate momentele, am ales să-l împărtășesc cu voi și pe acesta.

Fac această postare din respect pentru comunitățile noastre, însă nu doresc să îmi “spăl rufele în public”. Vom avea mereu respect unul pentru celălalt… asta este tot ce trebuie să știți. Vă iubesc și vă mulțumesc!”, a scris Bibi pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este Bibi sau Bianca Mihaela Lixandru, tânăra artistă care a cucerit Youtube-ul românesc cu piesa „Fetele pe balans”

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este ANTONIO PICAN, iubitul cântăreței Bibi. "Persoana care mă motivează 24/7 din ziua în care cunoscut-o, este iubita mea, Bibi"

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri