Bianca și Cristian Comănici, prima provocare din emisiunea „Nu te supăra, frate”! Ce au făcut cei doi în cea mai aglomerată zonă din Capitală

Bianca și Cristian Comănici, prima provocare din emisiunea „Nu te supăra, frate”
Bianca și Cristian Comănici, prima provocare din emisiunea „Nu te supăra, frate”

Bruneta și fratele ei au făcut senzație cu prima provocare lansată în emisiunea „Nu te supăra, frate”! Unde s-au dus cei doi

Bianca Comănici și fratele ei au început un nou proiect împreună, astfel că cei doi vor prezenta de acum una dintre cele mai interesante emisiuni marca WOWbiz. „Nu te supăra, frate” va fi difuzată exclusiv pe canalul de Youtube WOWnews, în fiecare joi de la ora 18:00. Prima ediție a avut loc de curând, iar tinerii au făcut senzație! Creativi și foarte curajoși, Bianca și Cristian Comănici au lansat provocarea de a face piața fără niciun leu, într-unul dintre cele mai mari târguri din Capitală.

Citeste si: Andreea Marin, adevăratul motiv pentru care nu vrea să se mărite cu iubitul ei: „Fiecare știe cum este mai bine”

Prima provocare din emisiunea „Nu te supăra, frate”

Foștii concurenți de la Puterea dragostei s-au gândit că, pentru început, ar fi interesant să își testeze capacitățile de comunicare, astfel că nu au stat prea mult pe gânduri și au luat-o la pas în Piața Obor pentru a face cumpărături, însă fără să aibă vreun ban la ei.

Cei doi au vrut să vadă care este cel mai convingător atunci când vine vorba de intaracțiunea cu oamenii, încercând bineînțeles să facă rost de toate alimentele de pe listă, dar fără să le plătească. 

„Trebuie să recunosc că e un pic cam greu, că știu cât muncesc oamenii ăștia” , a mărturisit Cristian Comănici, la începutul materialului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Spre surprinderea lor, dar și a celor de acasă, oamenii au fost foarte înțelegători și le-au sărit imediat în ajutor: „Ești un om cu suflet minunat! Veniți aici, că sunt niște oameni minunați în Piața Obor!", i-a spus fostul concurent de la Puterea dragostei unui comerciant, după ce i-a oferit mai multe legume și fructe gratis. 

Citeste si: Lino Golden și-a șters tatuajul cu Andra Ghinea? Ce a făcut artistul după ce blondina s-a fotografiat cu nou iubit: „Niște greșeli”

Bianca și Cristian Comănici, prima provocare din emisiunea „Nu te supăra, frate”
Bianca și Cristian Comănici, prima provocare din emisiunea „Nu te supăra, frate”[Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca Comănici a donat toate alimentele primite unui bătrân!

Frumoasa brunetă a câștigat provocarea, ea fiind prima care a reușit să ia toate alimentele de pe listă, însă gestul pe care l-a făcut ulterior a fost cel puțin emoționant. Ei bine, Bianca Comănici i-a oferit unui bătrân în vârstă de 82 de ani toate cumpărăturile pe care le făcuse până atunci. Bărbatul împărțea mai multe cărți trecătorilor pentru a face un ban în plus, chiar de ziua lui de naștere.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Nicole Cherry spune ce va face cu pisica ei după ce va veni pe lume Anastasia, fetița ei: „Mi-am ascultat medicul”

Bianca și Cristian Comănici, prima provocare din emisiunea „Nu te supăra, frate”
Bianca și Cristian Comănici, prima provocare din emisiunea „Nu te supăra, frate”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Poate vă trebuia dumneavoastră. Mulțumesc din toată inima!", a fost reacția omului, după ce fosta concurentă de la Puterea dragostei i-a oferit tot ce avea.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Andreea Tonciu, din nou mămică? Imagini neaşteptate cu burtica vedetei

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cristina Ciobănaşu, declaraţii despre momentul în care a fost cerută de soţie de Vlad Gherman! Ce a făcut cu inelul de logodnă

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies