Cristina Ciobănaşu, declaraţii despre momentul în care a fost cerută de soţie de Vlad Gherman! Ce a făcut cu inelul de logodnă

Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu

Actorul a vorbit din nou despre cum s-a simțit în perioada după separare și spune chiar că a trecut printr-o depresie!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format un cuplu aproape nouă ani de zile, însă la începutul acestui an au decis să își continue viețile pe drumuri separate, despărțirea lor venind ca un șoc pentru toată lumea. Cristina Ciobănașu a fost prima care și-a regăsit fericirea și liniștea în brațele altui bărbat, și anume Alexandru Mureșan, cel alături de care trăiește acum cele mai frumoase momente din viața ei. În schimb, lui Vlad Gherman i-a luat mult timp să își revină după despărțire, actorul fiind puternic afectat de acest lucru.

Despre perioada dificilă prin care a trecut a vorbit chiar el de curând, pe canalul său de YouTube!

Citeste si: Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai! Sexy-impresara vine în România: „Mă întorc acasă”

Vlad Gherman, dezvăluiri noi despre despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și-a pregătit textul și a vorbit despre cum a fost pentru el despărțirea abia acum, după un an de zile.

Se pare că actorul a fost puternic afectat de lipsa Cristinei, fapt care l-ar fi adus și în pragul depresiei.

„A fost, probabil, cel mai greu lucru prin care am trecut. Clar despărțirea asta și-a lăsat amprenta asupra mea. Ce pot să vă spun acum, la câteva luni bune de la despărțire, e că sunt bine. Viața fără Cris este una cât se poate de normală, de firească.

Se întâmplă lucruri bune, poate lucruri mai puțin bune, dar viața merge înainte. Mă bucură faptul că am reușit să ies din depresia aia, să fac lucruri pentru mine. Scot a doua piesă, abia aștept să o auziți și voi. Trebuie să-i filmez clip. Fac lucruri pentru mine, nu stau nicio secundă și mi se pare că se leagă lucrurile foarte frumos. Până la urmă, asta e tot ce contează”, a spus Vlad Gherman.

Citeste si: Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, noi detalii despre relația cu Viviana Sposub! Cum se înțeleg, de fapt, în spatele camerelor de filmat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu[Sursa foto: Instagram]

În același clip video, tânărul a vorbit și despre posibilitatea de a juca rolul de cuplu cu fosta lui iubită, asta în cazul în care ar face amândoi parte din același proiect.

Surprinzător, Vlad Gherman mărturisește că, dacă ar fi nevoit, ar accepta să joace din nou un cuplu alături de Cristina Ciobănașu.

„Asta este meseria noastră, o respectăm și atunci, dacă ar fi o poveste de dragoste, am juca-o ca și cu oricine altcineva”, a spus actorul. „Nu aș avea nicio problemă pentru că e vorba de meserie”, a răspuns și actrița, aflată pe platourile de filmare alături de Vlad. 

Cristina Ciobănașu spune ce a făcut cu inelul de logodnă

Despărțirea celor doi a venit când toți se așteptau mai puțin, de apreciat fiind faptul că nu a fost cu scandal și că sunt în relații bune și acum. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au strâns amintiri spectaculoase în toți cei 9 ani de relație, iar actrița a ales să le păstreze cu orice preț.

Inelul de logodnă l-a pus într-o cutie cu amintiri pentru momentul în care va simți să se uite puțin în urmă, la ceea ce a fost între ei.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita sa! Dezvăluirile făcute de fostul concurent de la Puterea dragostei: „Suntem separați de ceva timp”

Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu[Sursa foto: Instagram]

„Nu cred că inelul în sine era cel care conta cu adevărat, cât ce a reprezentat momentul în care m-ai cerut de soție. Va rămâne în inimile noastre unul dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună. Inelul l-am pus într-o cutie cu amintiri, cutia noastră cu amintiri comune. Atunci când vom simți nevoia să ne readucem aminte o să fie acolo”, a povestit Cristina.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Daria Radionova și Pooyan Mokhtari s-au despărțit! Tânăra a șters toate pozele cu el

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Florin Ristei și Naomi Hedman, gata să facă pasul cel mare? Ce planuri au îndrăgostiții: „Mă pregătesc pentru că a zis că...”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies