Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!


Bianca Pop a fost amanta lui Ciprian Pian! Bruneta are o mulţime de poze cu ea şi cu membrul clanului Duduianu.


In articol:

Bianca Pop a avut o relaţie cu Ciprian, fratele lui Emi Pian, după cum o demonstrează şi numeroasele poze cu ei doi, pe care bruneta le-a postat pe o reţea de socializare.

În majoritatea imaginilor, controversatul om de afaceri şi ispita sexy se sărută, aşa că natura legăturii care a fost între ei nu poate fi pusă sub semnul întrebării.

Deznodământul idilei nu a fost însă unul lipsit de scandaluri, Ciprian Pian spunând, tranşant, că îi interzice bombei sexy să-i mai pronunţe numele.

Bianca Pop a fost amanta lui Ciprian Pian! "Du-te, mă, vezi-ți de treaba ta, la televizor, măscăriciul României. Nu mă mai suna pe mine tu!" 

Nu știu de ce tot vorbește ea de mine încontinuu! Toată lumea îmi scrie și mă sună! Dacă vezi live-ul ăsta, te rog din suflet, nu mai vorbi de mine. Te rog din suflet. Eu nu te bag în seamă, nu te caut, nu mă intersează cu cine umbli, cu cine nu umbli. Lasă-mă, mă, femeia lui Dumnezeu, nu mai vorbi de mine pe live-urile astea, mă, te rog frumos. Du-te, mă, vezi-ți de treaba ta, la televizor, măscăriciul României. Nu mă mai suna pe mine tu!”, a spus Ciprian Pian într-un live pe contul lui de socializare.

Citeste si: Bianca Pop, concurent la Puterea Dragostei?! ”Chiar vreau să merg la Puterea Dragostei!”

Ei bine, se pare că în perioada când avea o idilă cu Ciprian, bruneta a legat o amiciţie şi cu fratele lui. După ce a aflat de moartea acestuia, protagonista noastră a postat un mesaj din care se înţelege că era devastată de decesul liderului clanului Duduianu.

Citeste si: Ispita Bianca Pop, ceartă monstru cu soțul Roxanei Vancea! ”Tu și Vancea sunteți zero pe lângă mine”

Nu pot să cred așa ceva. A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. EMI PIAN...Florin Mototolea. De ce îmi ia Dumnezeu prietenii? De ce? Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Bianca Pop pe rețelele de socializare.

 


Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri