Bianca Drăgușanu este predispusă la complicațiile COVID-19! Deși nimeni nu știa, blondina suferă de o boală extrem de gravă, ce îi pune sănătatea în pericol


Bianca Drăgușanu suferă de o boală extrem de gravă, având sănătatea pusă în pericol zilnic. Tootdată, blondina e predispusă la complicațiile bolii COVID-19.


In articol:

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite vedete din România, fiind o femeie frumoasă și inteligentă, care are o afacere de succes și o fetiță extrem de frumoasă. Deși Bianca Drăgușanu este deschisă cu fanii ei în ceea ce privește viața amoroasă pe care o are, nu putem spune același lucru și despre inofmațiile pe care blondina le oferă cu privire la propria persoană.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre momentul în care l-a cunoscut pe Alex Bodi: „Am făcut un accident”

bianca drăgușanu, diabet, predispusă la covid-19, diabet covid-19, blondina
bianca drăgușanu, diabet, predispusă la covid-19, diabet covid-19, blondina

Bianca Drăgușanu suferă de o boală extrem de gravă, aproape nimeni nu știe!

Deși are un număr foarte mare de fani, această informație despre Bianca Drăgușanu nu este cunoscută de un număr mare de persoane.

Blondina suferă de o boală gravă, care nu are leac, pe care a descoperit-o acum ceva timp în urma unui set de analize.

Deși totul a început cu niște simple căderi de calciu, pe care un număr mare de persoane le experimentează de-a lungul vieții, problemele de sănătate ale biancăi Drăgușanu s-au accentuat, treptat, iar fosta prezentatoare TV a descoperit că are fluctuații mari ale glicemiei.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă interevenție estetică, după împăcarea cu Alex Bodi. Detaliul care o dă de gol

bianca drăgușanu, diabet, predispusă la covid-19, diabet covid-19, blondina
bianca drăgușanu, diabet, predispusă la covid-19, diabet covid-19, blondina

Astfel, bianca Drăgușanu suferă de diabet, o boală pe care a descoperit-o de când era extrem de tânără, acum mai mult de zece ani. Se crede că principala cauză a declanșării diabetului în cazul fostei prezentatoare TV este stresul, însă un factor a fost constituit și de numeroasele cure de slăbire pe care vedeta l-a ținut în tinerețe.

Din nefericire, crizele de glicemie pe care Bianca le experimentează, pot fi ținute sub control doar prin administrarea injecțiilor cu insulină, pe care Bianca Drăgușanu și le face când intră în criza diabetică. Din nefericire, afecțiunea de care vedeta suferă, este un factor de is în cazul infectării cu COVID-19, persoanele cae suferă de diabet fiind predispuse la complicații.

Totodată, avantajul blondinei este că situația încă se află sub control și nu este dependentă de insulină, deși medicii i-au spus că se va ajunge aici, dacă nu are grijă de ea.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede,” a mărturisit Bianca Drăgușanu.

bianca drăgușanu, diabet, predispusă la covid-19, diabet covid-19, blondina
bianca drăgușanu, diabet, predispusă la covid-19, diabet covid-19, blondina

De asemenea, acesta este și motivul pentru care fosta prezentatoare TV este atentă la alimentația pe care o are și pentru care are un stil de viață activ și sănătos. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urmă cu aproape trei ani am descoperit, în urma unor analize, că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict ,” povestea Bianca Drăgușanu, la puțin timp după descoperire.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, despre împăcarea cu Alex Bodi: „Este vorba despre adrenalină, despre dependență”

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre momentul în care l-a cunoscut pe Alex Bodi: „Am făcut un accident”

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Alex Bodi a cheltuit o mică avere pentru împăcarea cu Bianca Drăgușanu! „Nu poate să trăiască fără ea...”

Daria Radionova, trasă într-o „poveste murdară” de Bianca Drăgușanu. Frumoasa șatenă este în război cu fosta prezentatoare TV

Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu, la cuțite. Au fost aruncate cuvinte grele

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CELEBRITATE: Cine a fost Marilyn Monroe. Data nașterii, căsătorii, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri