Bianca Drăgușanu, anunț de ultimă oră: „E al tău...”


Ce a scris Bianca pe pagina sa de socializare.


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format timp de un an și câteva luni o relație care s-a lăsat cu multe certuri și cu scandaluri, iar acum sunt la un pas de divorț.

Cei doi urmează să divorțeze pe 3 decembrie și, deși au încercat să negocieze termenii împăcării, totul a fost un eșec.

Bianca a decis să îi transmită bărbatului cu care s-a căsătorit în luna august un mesaj plin de subînțeles, mai ales că s-a vorbit inclusiv de infidelități în cuplul Bodi-Drăgușanu.

Citeste si: Dovada clară că Bianca Drăguşanu este înnebunită după sex! "Dacă în dormitor e bine, orice se poate remedia! Sexul înseamnă 90% într-o relaţie"

Citeste si: Surpriză!Ce a făcut Brigitte Sfăt în ziua în care fostul ei soț s-a internat în spital! Apariția ei a șocat pe toată lumea! Avem imaginile exclusive

Citeste si: Bianca Drăguşanu, declaraţie şocantă! "Am cel mai nou şi modern vibrator". Ce a zis despre sex e şi mai tare!

„Ia-l, e al tău”, a scris fosta prezentatoare pe pagina sa de socializare, semn că totul s-a terminat și că este pregătită să îl vadă pe Alex cu o altă femeie.

Bianca Drăgușanu: „Voi divorța pe 3 decembrie!”

Binaca Drăgușanu a declarat, cu puțin timp în urmă, că ea și partenerul de viață nu mai au niciun subiect comun. S-a consumat tot ce exista între ei, a afirmat vedeta, menționând și că nu mai vrea să comenteze pe marginea acestui subiect.

„Ceea ce apare frecvent în presă despre relația cu fostul soț nu sunt decât speculații și, bineînțeles, speculații făcute pe baza unor evenimente cred că deja foarte evidente.

Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi. În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie”, a declarat Bianca Drăgușanu.


Abonează-te pe

Citește și:

Dovada clară că Bianca Drăguşanu este înnebunită după sex! "Dacă în dormitor e bine, orice se poate remedia! Sexul înseamnă 90% într-o relaţie"

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Bianca Drăguşanu, declaraţie şocantă! "Am cel mai nou şi modern vibrator". Ce a zis despre sex e şi mai tare!

ȘOC! Imagini care arată ce se întâmplă cu adevărat în cuplul lor! Bodi a vrut să o sărute pe Bianca! Ea aproape îl respinge! VIDEO EXCLUSIV

Doamne, cum poate să vorbească Victor Slav despre Bianca Drăguşanu. Uite ce spune despre mama fetiţei lui. Nu te aşteptai la asemenea cuvinte EXCLUSIV

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri