Bianca de la „Puterea Dragostei” s-a împăcat cu fostul iubit! Primele declarații despre bărbatul care o face fericită

Bianca Puterea Dragostei
Bianca de la Puterea Dragostei s-a împăcat cu fostul său iubit.

Bianca a părăsit show-ul „Puterea Dragostei” la o scurtă perioadă după ce a intrat în casa iubirii. Tânăra a decis să revină în țară pentru a-și găsi marea dragoste lucru care, iată, s-a și întâmplat!

Bianca de la „Puterea Dragostei” sezonul 3 a petrecut o scurtă perioadă de timp în casa iubirii și a decis să își încerce norocul la emisiunea fenomen de la Kanal D după o despărțire extrem de dureroasă. Deși spera să își găsească marea iubire chiar la Istanbul, tânăra a ajuns la o concluzie care i-a schimbat viața: că încă îl iubește pe fostul său iubit!

Citeste si: Adevărul despre Livian de la "Puterea Dragostei" și Florentina! De ce s-au despărțit cei doi?!

Puterea Dragostei sezonul 3
Bianca Ana Maria Sandu și-a gpsit marea iubire în românia, după ce a părăsit casa Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram Bianca Ana Maria Sandu]

Deși le-a povestit colegelor sale de la „Puterea Dragostei” că iubitul a trădat-o, iar Bianca dădea de înțeles că o împăcare între ei este total exclusă, tânăra a decis să îi acorde bărbatului o a doua șansă, în ciuda faptului că a mințit-o. Mai mult, la intrarea în competiție, Bianca a recunoscut că încă suferă după tânărul pe care l-a iubit vreme de un an și jumătate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei, anunț de ultimă oră: „De astăzi, eu am să prezint...”

Bianca de la „Puterea Dragostei” s-a împăcat cu fostul iubit! Dezvăluiri emoționante: „Nu e nimeni altcineva să-mi placă...”

Deși nu a încercat să formeze un cuplu cu tinerii prezenți la „Puterea Dragostei”, experiența emisiunii a ajutat-o enorm de mult pe Bianca.

Acolo și-a dat seama pe cine iubește cu adevărat și, odată ce a revenit în țară, superba brunetă l-a căutat pe fostul său iubit alături de care acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Sau, mai bine zis, o continuă!

Bianca Puterea Dragostei 3
Bianca Sandu a decis să îi acorde o a doua șansă fostului său iubit.[Sursa foto: Instagram Bianca Ana Maria Sandu]

Citeste si: Bogdan Mocanu se întoarce la "Puterea Dragostei"?! Ce a declarat câștigătorul sezonului 1

”E o relație la început.

Nu am arătat pentru că nu știu exact ce va fi. Am fost împreună cu el și înainte. Când am ieșit din casă, eu l-am căutat. Pentru mine a fost un test, mi-am dat seama că nu e nimeni altcineva să-mi placă, așa că atunci când m-am întors mi-am dat seama pe cine vreau cu adevărat.”, a dezvăluit Bianca în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Andreea a părăsit casa Puterea Dragostei, iar concurentele l-au atacat pe Marinescu! "Ţi-a dat papucii!"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Bogdan Mocanu, prima reacție după ce Andra Volos i-a devastat casa: „Când am ajuns, mi-am vărsat toți nervii pe ea”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies