Bianca de la Puterea dragostei, primul mesaj după ce Livian a lansat o piesă despre împăcare: „Ai pierdut...”


Ce părere are Bianca de la Puterea dragostei despre mesajul lui Livian! Aceasta să fie răspunsul frumoasei brunete?


In articol:

La scurt timp după ce Livian a scos o piesă în care a spus cu subiect și predicat că vrea să se împace cu fosta iubită, Bianca Comănici a reacționat.

Frumoasa brunetă care s-a iubit aproape un an cu fiul lui Nelson Mondialu nu a rămas indiferentă la piesa pe care Livian a lansat-o alături de prietena lor comună, Ligi.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei își dorește să fie iar cu Bianca Comănici?!: „Împacă-te cu mine și o să devenim trei!”

Bianca Comănici a luat pe toată lumea prin surprindere pe contul său de Instagram, cu un mesaj care nu lasă loc de interpretări:

„Ai pierdut încă din momentul în care te-ai gândit că mă poți învinge!”, a transmis Bianca de la Puterea dragostei pe contul său de Instagram.

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei, în doliu! Pe cine a pierdut fostul concurent

 


Nu doar o singură dată Bianca a recunoscut faptul că mesajele sale de pe Instagram întotdeauna au avut un destinatar, iar acum poate fi vorba despre Livian, care a anunțat-o în cadrul unei emisiuni TV că relația dintre ei s-a încheiat.

Bianca Comănici
Bianca Comănici, mesaj după apariția piesei lui Livian[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici, lacrimi amare din cauza fostei relații

Luni întregi, Bianca a vărsat lacrimi amare, s-a închis în casă și a suferit de depresie din cauza modului în care s-a încheiat această relație.

„Am avut multe complexe. Plângeam zile întregi pentru că oamenii mă jigneau. Îmi doream să mor fiindcă nu mă puteam iubi.

Lăsam comentarii urâte oamenilor și îi jigneam. Până într-o zi, când am învățat că sufletul este la fel de frumos ca și chipul tău”, este mesajul pe care Bianca Comănici l-a transmis pe unul din rețelele de socializare.

Cât despre comentariile internauților, care au spus că Livian și-a bătut joc de ea, Bianca a reacționat în cadrul emisiunii prezentate alături de Cornelia Ionescu:

„Deja întrece măsura și m-a enervat cu o chestie. A zis că Livian m-a prostit la greu. O să îi spun și eu că îi doresc să fie iubită, așa cum am fost eu, și să își găsească un bărbat așa ca Livian, care să o învețe întâi de toate, cum să aibă un viitor frumos. Și lui vreau să îi mulțumesc pentru toate lucrurile bune și că a avut răbdare cu mine și m-a tolerat și mi-a tolerat toate prostiile, pentru că e foarte greu și sunt foarte încăpățânată. Și m-a suportat și când plângeam îmi spunea „ridică-te și nu mai plânge”. Îți doresc un bărbat așa cum am avut eu, draga mea. Ești foarte nefericită!”, a spus Bianca Comănici.


Abonează-te pe

Citește și:

Livian de la Puterea dragostei își dorește să fie iar cu Bianca Comănici?!: „Împacă-te cu mine și o să devenim trei!”

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Covid la Puterea dragostei! George de la Puterea dragostei, infectat cu Covid-19: „Mă doare sufletul”

Livian de la "Puterea Dragostei, în doliu! Pe cine a pierdut fostul concurent?

Bianca de la Puterea dragostei și Jador, la Starea Civilă: „Casă de piatră”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEŞTE: Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022. O zodie va afla care îi sunt prietenii adevărați.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri