Bianca de la Puterea Dragostei, criză de nervi la hotel?! Vezi ce s-a întâmplat!


Bianca de la Puterea Dragostei, criză de nervi la hotel?! Vezi ce s-a întâmplat!


In articol:

Informaţii de ultim moment de la Puterea Dragostei i-au lăsat fără cuvinte pe susţinătorii Biancăi. Agitată şi dezamăgită de tot ce se întâmplă acum între ea şi Livian, de schimbările de comportament ale fiului lui Nelson Mondialu', şi de despărţirea de acesta, protagonista noastră ar fi făcut o criză de nervi la hotel.

Vloger-iţele Reea şi Tina spun că, nervoasă, Bianca ar fi spart totul în jurul ei, iar personalul stabilimentului ar fi vrut să cheme poliţia.

Bianca de la Puterea Dragostei, criză de nervi la hotel?! "Ea, săraca, e la capătul puterilor, nu mai înţelege ce i se întâmplă" 

Citeste si: Imagini rare cu familia lui Ligi de la Puterea dragostei! Cu cine seamănă concurenta

"B ianca a avut o reacţie violentă la hotel, a spart tot, a venit staff-ul, era să vină şi poliţia. Ea, săraca, e la capătul puterilor, nu mai înţelege ce i se întâmplă. Livian ba o ignoră, ba se comportă urât cu ea şi îi spune că nu o mai vrea, ba face live-uri cu ea, o ţine în braţe şi o pupă. În plus, Nelson Mondialu', adică fostul "socru", vorbeşte foarte urât despre ea, şi Bianca s-a săturat. Livian o respectă însă, şi se apropie de ea pentru că nu vrea "hate" de la susţinătorii Biancăi, foarte mulţi de altfel. El nu vrea să fie înjurat şi, din când în când, mai face live-uri cu ea. Dar nu este corect, că a zăpăcit-o de cap. Fata asta nu mai ştie ce se întâmplă cu ea. Ba o vrea, ba nu o vrea...D-asta a şi ajuns să cedeze, să spargă şi să urle deşi ea înainte nu reacţiona aşa, indiferent ce păţea şi câtă lume o ataca.

Era imună la tot ce spuneu alţii", au spus Reea şi Tina pe vlogul lor.

Ce spune Livian despre Ligi?

Livian de la Puterea Dragostei a făcut, recent, un vlog în care şi-a întrebat fanii cu ce fată din casă se potriveşte. Tânărul a spus, clar şi răspicat, că nu mai vrea să se împace cu Bianca, acesta ajungând la concluzia că între ei sunt diferenţe prea mari şi că sunt incompatibili.

"Lupul" a specificat însă, din nou, că va fi mereu alături de fosta lui prietenă şi că o va sprijini. Ei bine, din ce în ce mai mulţi cârcotaşi susţin că atenţia fiului lui Nelson Mondialu' se îndreaptă acum spre Ligi. Se pare că ar fi plăcut-o şi pe Ella, dar prietenia cu Jador îl împiedică să se apropie de ea. Dar, revenind la frumoasa blondă, trebuie să spunem că Livian a vorbit doar în termeni elogioşi despre ea.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, mesaj dureros după ce Jador a încheiat relația cu ea: „Nu-mi spune că sunt egoistă”

" Este o femeie matură, educată, cu bun simţ, inteligentă. Ligi are foarte multe calităţi", a spus tânărul. Imediat, un fan al lui a completat. "Da, şi arată şi bine".

"Pe mine aspectul fizic nu m-a interesat niciodată când mi-am făcut o iubită. Nu sunt ipocrit, contează şi asta, dar nu este o prioritate în cazul meu. Alte calităţi sunt mult mai importante la o femeie", a mai zis Livian în cadrul vlog-ului.

De asemenea, faptul că Livian s-a lăudat că s-a sărutat cu Ella în culise nu i-ar fi prins deloc bine Biancăi, care se simte trădată pentru că a crezut că Ella îi este prietenă.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic sâmbăta, 19 iunie 2021. Află ce zodie semnează un contract important!

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Survivor România – 17 iunie 2021. Cine a fost eliminat de la Survivor România. Află 10 curiozităţi pe care nu le știai despre defini

18 iunie 2021 //HOROSCOP ZILNIC// O zodie pleacă în călătorie!

//Cine a fost Marilyn Monroe// data nașterii, căsătorii, moarte

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri