Bianca de la Puterea dragostei a ieșit din emisiune: „Vai de capul ei”


Bianca de la Puterea dragostei a ieșit din emisiune: „Vai de capul ei”


In articol:

 

Bianca a făcut o adevărată criză de nervi în emisiunea Puterea dragostei de astăzi, după ce a aflat ce simte Ligi pentru Livian.

Ligi susține că Bianca este doar o rezervă pentru Livian și că pe ea o place, de fapt. Aceste cuvinte au făcut-o pe Bianca să se dezlănțuie la Puterea dragostei, mai ales că Livian nu a intervenit pentru a o opri pe Ligi.

„Vai de capul ei. Nu ai cum să semeni vreodată cu mine. De ce o lași să vorbească? Îmi faci nervi!”, a început să țipe Bianca, apoi a ieșit din emisiune, fiind urmată de Mariana.

„Ești sufletul meu, taci. Livian, ne vedem la Cluj”, i-a spus Ligi lui Livian, iar acesta a decis să intervină, pentru că lucrurile nu se duceau în direcția dorită de el.

Citeste si: Imagini SENZAŢIONALE cu Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei! Uite cum au fost surprinşi! Doamne, cât se iubesc! "Se căsătoresc"!

Citeste si: Bianca Andreescu locuieşte într-o vilă uriaşă în Canada! Apartamentul cu trei dormitoare valorează un milion de dolari!

Citeste si: Am aflat adevărul! De ce s-a îmbrăcat Gabriela Cristea în rochie de mireasă la botezul fetiței sale!

 

„De aici plec cu Bianca, nu plec cu altă fată”, a dezvăluit Livian, însă Bianca a decis să iasă pentru câteva minute, nemaisuportând să o audă pe Ligi.

Cum a încercat Bogdan Mocanu să calmeze spiritele între concurenți

Și Bogdan Mocanu a intervenit și i-a spus Ligiei că încearcă să facă materiale și din acest motiv caută ceartă cu Bianca.

 

Bianca și Livian, scene fierbinți la Puterea Dragostei! S-au întins pe canapea și... Andreea Mantea i-a prins în flagrant!

Bianca și Livian au fost protagoniștii unor scene fierbinți în emisiunea de astăzi a show-ului Puterea Dragostei.

Fericiți că se văd, Bianca și Livian s-au întins pe canapea și au început să se sărute cu patimă. Bianca l-a și pipăit pe abdomen pe Livian. Din nefericire pentru ei, au fost întrerupți de prezentatoarea show-ului, Andreea Mantea. În momentul în care Andreea Mantea a sosit, cei doi au fost nevoiți să se ridice și să ia loc pe scaune pentru dezbaterea unor subiecte.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

SURPRIZĂ URIAȘĂ! O vedetă de la Exatlon a intrat la ”Mireasa”! Războinica arată senzațional și deja l-a cucerit pe cel mai dorit bărbat din comepetiție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri