Betty Salam a plecat de acasă după ce s-a certat cu soțul său. Unde s-a dus vedeta?


Află unde s-a dus Betty Salam când s-a certat cu Cătălin Vișănescu.


In articol:

Betty Salam este una dintre cele mai tinere mămici și soții din showbizul românesc. Fiica lui Florin Salam, și-a luat viața în piept de mică și a devenit mamă și soție la vârsta de 18 ani.

Cel care i-a dăruit cel mai frumos dar este Cătălin Vișănescu, soțul și cel care i-a fost alături vedetei de mai bine de 7 ani.

Deși lucrurile par perfecte între cei doi, de-a poveștii de iubire, Betty și Cătălin au avut parte de o serie de evenimente ce le-au pus relația la încercare.

Betty Salam a plecat de acasă din cauza soțului

Citește si: „Mă enervează că nu comunică”. Betty Stoian, probleme cu soțul său, Cătălin Vișănescu

Betty Salam și soțul ei

Într-un interviu acordat recent, Betty a făcut o serie de mărturisiri despre relația cu soțul ei. Vedeta a mărturisit că, uneori, în relația cu Cătălin Vișănescu apar și discuțiile în contradictoriu, care o scot din minți, ba chiar o fac să reacționeze dur.

Artista a vorbit și despre un eveniment din trecut, când după o ceartă cu soțul ei, a decis să plece de acasă. Betty  spune că a recurs la acest gest de nervi, fiindcă soțul ei, deși erau în discuții aprinse, nu îi acorda atenție, preferând să fie atent la un joc de fotbal.

Acest gest de ignoranță a făcut-o pe Betty să părăsească locuința doar cu o geantă și să plece la tatăl ei acasă. De asemenea, fiica lui Florin Salam a mărturisit că de fiecare dată când are o problemă își găsește alinarea și fericirea în brațele tatălui ei. „ Am plecat de acasă, mi-am luat doar geanta. Înainte să am copil. Ne certam din chestii prostești și am plecat de acasă. El se juca pe playstation și nu suport să mă cert singură. M-am dus la tata. El se uita la mine, eu la el. Tatăl meu, când mă vede supărată, mă face să râd și ador chestia asta”., a povestit artista.

Cătălin Vișănescu, dovadă de infidelitate față de Betty?

Citește si: Betty Stoian, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale: „Am simțit cu o săptămână înainte”

Betty Salam și Cătălin Vișănescu

Tot în cadrul aceluiași interviu, Betty a povestit cum și-a prins soțul în fapt. Însă, ea spune că la mijloc nu au fost motive de despărțire. „  L-am prins cu mesaje, dar astea sunt trecătoare. Eu sunt genul de persoană care nu iartă. Că văd un mesaj, asta nu e motiv pentru care trebuie să divorțăm", a mai adăugat artista.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce a declarat Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, despre retragerea din muzică a artistului

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Florin Salam a fost externat după ce a fost infectat cu Covid-19. Cu cine a fost surprins la scurt timp

„A pierdut totul”. Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi, prima lui soție. Betty a vorbit despre acea perioadă cumplită din familia lor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri