Betty Salam a plecat de acasă după ce s-a certat cu soțul său. Unde s-a dus vedeta?

Betty  Salam
Betty Salam a plecat de acasă după ce s-a certat cu soțul său. Unde s-a dus vedeta?

Află unde s-a dus Betty Salam când s-a certat cu Cătălin Vișănescu.

Betty Salam este una dintre cele mai tinere mămici și soții din showbizul românesc. Fiica lui Florin Salam, și-a luat viața în piept de mică și a devenit mamă și soție la vârsta de 18 ani. Cel care i-a dăruit cel mai frumos dar este Cătălin Vișănescu, soțul și cel care i-a fost alături vedetei de mai bine de 7 ani.

Deși lucrurile par perfecte între cei doi, de-a poveștii de iubire, Betty și Cătălin au avut parte de o serie de evenimente ce le-au pus relația la încercare.

Betty Salam a plecat de acasă din cauza soțului

Citește si: „Mă enervează că nu comunică”. Betty Stoian, probleme cu soțul său, Cătălin Vișănescu

Betty Salam și soțul ei

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Într-un interviu acordat recent, Betty a făcut o serie de mărturisiri despre relația cu soțul ei.

Vedeta a mărturisit că, uneori, în relația cu Cătălin Vișănescu apar și discuțiile în contradictoriu, care o scot din minți, ba chiar o fac să reacționeze dur.

Artista a vorbit și despre un eveniment din trecut, când după o ceartă cu soțul ei, a decis să plece de acasă. Betty  spune că a recurs la acest gest de nervi, fiindcă soțul ei, deși erau în discuții aprinse, nu îi acorda atenție, preferând să fie atent la un joc de fotbal.

Acest gest de ignoranță a făcut-o pe Betty să părăsească locuința doar cu o geantă și să plece la tatăl ei acasă. De asemenea, fiica lui Florin Salam a mărturisit că de fiecare dată când are o problemă își găsește alinarea și fericirea în brațele tatălui ei. „ Am plecat de acasă, mi-am luat doar geanta. Înainte să am copil. Ne certam din chestii prostești și am plecat de acasă.

El se juca pe playstation și nu suport să mă cert singură. M-am dus la tata. El se uita la mine, eu la el. Tatăl meu, când mă vede supărată, mă face să râd și ador chestia asta”., a povestit artista.

Cătălin Vișănescu, dovadă de infidelitate față de Betty?

Citește si: Betty Stoian, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale: „Am simțit cu o săptămână înainte”

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Betty Salam și Cătălin Vișănescu

Tot în cadrul aceluiași interviu, Betty a povestit cum și-a prins soțul în fapt. Însă, ea spune că la mijloc nu au fost motive de despărțire. „  L-am prins cu mesaje, dar astea sunt trecătoare. Eu sunt genul de persoană care nu iartă. Că văd un mesaj, asta nu e motiv pentru care trebuie să divorțăm", a mai adăugat artista.

 



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Florin Salam a fost externat după ce a fost infectat cu Covid-19. Cu cine a fost surprins la scurt timp

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies