Bernadett de la „Puterea Dragostei”, dezvăluiri incendiare despre despărțirea de Philip!


Relația dintre Berna și Philip nu mai există de ceva timp, însă focoasă blondă ține să dea detalii despre despărțire.


In articol:

Bernadett s-a întors de la Târgu Mureș mai hotărâtă ca niciodată! După ce s-a refăcut în urma operației de mărire a sânilor, fosta concurentă a show-ului "Puterea Dragostei" a decis că e momentul să ofere noi detalii despre despărțirea dintre ea și Philip, bărbatul care a cerut-o în căsătorie în urmă cu doar câteva luni.

Berna de la „Puterea Dragostei”, noi detalii despre despărțirea de Philip

Se pare că momentele petrecute departe de Capitală au ajutat-o pe Bernadett să se gândească bine la despărțirea de Philip și, implicit la motivele care au dus la această ruptură. Mai mult, tânăra a dezvăluit că nu mai vede un viitor  alături de bărbatul care a cerut-o de soție î n urmă cu doar câteva luni.

”Mi-am dat seama că, dacă acum, când am nevoie să fiu îngrijită de el, nu a făcut-o, și suntem la începtul relației, în viitor lucrurile vor sta și mai rău. Eu cred că într-o relație trebuie să existe momente în care sprijinul să fie total, în care, dacă unul are nevoie de ajutor, celălalt să fie trup și suflet lângă. Iar el nu a făcut asta.

Dacă acum nu a făcut-o, ce va face peste 10 ani?” , a declarat Berna.

bernadette și philip adevarul despre despartire
Bernadette nu se va mai împăca cu Philip[Sursa foto: Captură KANAL D]

De altfel, Bernadett s-a lăsat influențată și de momentele pe care Philip le-a avut cât timp a stat departe de ea.

M-a sunat de câteva ori, mi-a trimis și un mesaj în care îmi spunea că mă iubește. Dar am aflat că el, de fapt, atunci când îl sunam eu și nu îmi răspundea, era la niște petreceri, nu avea nicio treabă, se distra de mama focului cu prietenii lui și cu niște fete.

Așa că mi-e cam greu să cred că el chiar îmi ducea dorul. Putea să o dovedească, să răspundă la telefon, să arate că îi pare rău că am plecat de lângă el. Nu a făcut-o”,  a mai spus fosta concurentă "Puterea Dragostei".

Citeste si: Doi concurenți de la Puterea dragostei fac nunta la anul: „Ne căsătorim”

Cu toate acestea, Bernadett are planuri de viitor bine puse la punct.

”Mă voi axa pe proiectele pe care le am, pe Instagram, pe TikTok, pe apariții în videoclipuri, că sunt mulți artiști care mi-au făcut oferte pe care, ca să nu fie gelos Philip, le-am refuzat. Dar trebuie să evoluez, toată lumea mi-a spus asta. Iar acum am mare încredere în mine, mai ales că mă simt foarte bine după operație, că m-am refăcut perfect”, a povestit blonda.

bernadette despre philip
Bernadette a spus tot adevărul[Sursa foto: Facebook Bernadette]

După ce Bernadett ș-a făcut operația de mărire a sânilor, se pare că relația dintre ea și Philip a ajuns într-un impas.

Citeste si: Bernadett, sexy şi senzuală în braţele unui solist cunoscut! Imaginile care l-au scos din minţi pe Philip!

”Philip, după două zile în care m-a ajutat, nu a mai avut chef să facă nimic. Mă trezea dimineața și apoi se întorcea acasă, seara târziu, chiar noaptea. Zicea că e la sală, că e ocupat, doar ca să se scuze că nu vrea să petreacă timpul cu mine și să mă ajute. Mi-a spus și medicul că o perioadă trebuie să mă ajute cineva petru că nu am voie să fac efort după ce mi-am pus silicoane, dar Philip nu a avut chef. Așa că am plecat de la noi de acasă, am plecat la mine, la Târgu Mureș. Cineva trebuia să aibă grijă de mine, măcar să mă ajute să mă ridic din pat și să mă așez înapoi. El nu a făcut-o, așa că am sunat acasă și a venit vărul meu după mine, să mă ducă la Târgu Mureș. Am plâns tot drumul după ce am plecat de la el, dar nici nu pot să accept să își bată joc de mine, mai ales că spune că mă ubește. Pai dacă mă iubește, trebuie să îmi și arate, nu să își găsească tot timpul alte procupări”, a mai spus Berna.


Abonează-te pe

Citește și:

Berna de la Puterea dragostei, decizie radicală: „Nu o să ne împăcăm niciodată”

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Berna de la Puterea dragostei, surprinsă alături de un tânăr misterios

Berna de la “Puterea Dragostei”, adevărul despre despărțirea de Philip: ,,Cineva trebuia să aibă grijă de mine"

Berna, amănunte neștiute despre relația cu Philip de la Puterea Dragostei: „Am văzut cu cine m-ai înșelat!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri