Berna de la Puterea Dragostei nu-l va uita prea curând pe Philip! „Aceste amintiri nu se vor uita niciodată...”


Bernadett, fostă concurentă "Puterea Dragostei", a realizat noi declarații emoționante despre fostul iubit, Philip Albu.


In articol:

Deși au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Puterea dragostei", Berna și Philip s-au despărțit. Aceștia și-au spus "la revedere", după terminarea show-ului, când Bernadette a descoperit că iubitul ei o înșela.

Berna a făcut un gest emoționant după despărțire

Cuplul Berna-Philip a stârnit cele mai mari controverse în cadrul emisiunii "Puterea dragostei", dar le-a adus și mulți urmăritori.

Deși Bernadette a fost cerută în căsătorie și lucrurile păreau că merg ca pe roate, povestea de dragoste s-a năruit. 

portret berna si philip
Portretul celor doi concurenți de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

De multe ori, Philip o acuza pe Berna de gelozie și de faptul că aceasta îl apostrofa că o înșală. În cele din urmă, se pare că instinctele fostei concurente au învins.

Philip a fost surprins într-un club din București, în timp ce săruta o altă domnișoară. Imaginile ajunse virale, au întristat-o atât de mult pe Berndatte, încât a decis să spun "STOP!" și să se despartă de cel care avea să-i fie soț.

Berna si Philip puterea dragostei
Bernadette și Philip au fost un cuplu extrem de urmărit la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși încă rănită, Berna a primit un cadou foarte special care i-a bucurat sufletul, un tablou în care apare alături de fostul iubit.

„Am mai primit un portet cu sclipici foarte, foarte frumos. Este o amintire foarte drăguță și foarte frumoasă. Am preferat să am și un asemenea portret pentru că aceste amintiri nu se vor uita niciodată, chiar dacă după cele întâmplate între noi. Am preferat să am o amintire chiar drăguță și frumoasă pentru că merită. Ce să vă mai spun...nu mai vreau să vorbesc despre acest lucru, așa că vă doresc o seară frumoasă”, a povestit frumoasa blondă. 

Clipele trăite împreună cu Philip se pare că îi vor bucura întotdeauna sufletul lui Bernadette, deși bărbatul a reușit s-o facă să sufere.

În momentul în care a văzut imaginile cu Philip și cealaltă femeie, Berna a izbucnit în plâns: „Mi-aș dori din tot sufletul să aflu adevărul. Nu pot să stau liniștită...și să știu dacă chiar a fost ceva. Mi-aș dori să-mi zică și fata aceea dacă vorbesc de mult timp și se plac. Să încheiem totul...”.


Citește și:

Berna, amănunte neștiute despre relația cu Philip de la Puterea Dragostei: „Am văzut cu cine m-ai înșelat!”

Berna a făcut anunțul, cu ochii în lacrimi: "Nu, este un fost! Sunt foarte sigură..."

Berna de la Puterea Dragostei, la "Bravo, ai stil! Celebrities"? Frumoasa blondă îşi doreşte enorm să participe la emisiunea momentului!

Berna de la Puterea dragostei, decizie incredibilă după despărțirea de Philip! Unde a ales să se mute? „M-a primit”

Berna, primele declarații, cu ochii în lacrimi, despre despărțirea de Philip: „S-a produs o ruptură...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri