Berna de la Puterea Dragostei este îndrăgostită până peste cap. Cine este tânărul care i-a luat mințile


Berna de la Puterea Dragostei și-a găsit în sfârșit liniștea. În momentul de fațp tânăra este mai îndrăgostită ca niciodată și se simte împlinită. Iată care este bărbatul care a reușit să îi fure mințile!


In articol:

 Cu toate că Berna a încercat să își șină relația secretă și departe de ochii lumii, acest lucru nu a durat prea mult, deoarece de ziua iubitului ei i-a urat un călduros la mulți ani, iar postarea nu a trecut neobservată de fanii fostei concurente de la Puterea Dragostei.

Cine este iubitul Bernei

Ea a postat un videoclip, unde se poate observa că este lângă bărbatul care i-a furat inima. Numele lui este Vadim Covalciuc, iar în cadrul unui interviu, Berna a menționat că nu avea de gând să intre într-o relație, dar a apărut pe nepregătite și s-a îndrăgostit chiar când se aștepta cel mai puțin.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și actualul său partener s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar caracterul lui Vadim au cucerit-o din prima pe Berna și a făcut-o să își dorească să petreacă

din ce în ce mai mult timp împreună.

Citeste si: Berna și Bianca Comănici s-au împăcat? Dezvăluirile neașteptate făcute de blondină despre relația lor

Iubitul Bernei

Bărbatul care i-a luat mințile Bernei

[Sursa foto: Instagram]

Ce a spus Berna despre relația ei

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că la început nu se gândea că va fi ceva între ea și el, dar Dumnezeu așa a vrut să fie și au ajuns împreună într-un final.

Noi ne-am cunoscut printr-un prieten comun, la început nu mă gândeam că va fi ceva între mine și el, dar Dumnezeu așa a vrut să fie. Ne-am apropiat foarte mult, am tot ieșit afară într-o gașcă comună. mi place că e foarte sincer, are un caracter foarte frumos, iar sufletul lui e foarte bun. E cel mai frumos dintre toți iubiții mei pe care i-am avut, iar sufletul lui m-a impresionat maxim.

Sunt foarte îndrăgostită”, a declarat Berna, în cadrul unei emisiuni televizate.

Chiar dacă nu a avut parte de cele mai bune experiențe în dragoste, în trecutul său, în prezent Berna este foarte fericită și se bucură de fiecare moment alături de iubitul ei, de care este îndrăgostită din tot sufletul.

Citeste si: Berna este în doliu! Fosta concurentă de la Puterea dragostei și-a pierdut bunicul: „Drum lin printre îngeri...”

Citeste si: Berna se confruntă din nou cu probleme! Blondinei îi este frică singură în casă: „Acest atac de panică...”

Berna, îndrăgostită până peste cap

Berna, îndrăgostită până peste cap

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Berna de la Puterea dragostei, despre relația cu Jador: „Ne-am apropiat, mi-a plăcut”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Berna se confruntă din nou cu probleme! Blondinei îi este frică singură în casă: „Acest atac de panică...”

Berna de la Puterea dragostei are probleme serioase de sănătate: „Am ajuns la perfuzii”

„Să nu regret după, că de rușine și jenă, n-am încercat să fac totul posibil" Prima imagine cu Viorel Lis, în scanulul cu rotile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri