Berna de la Puterea Dragostei, declarații surprinzătoare despre Philip: „Am vrut să cer ordin de protecție"


Berna spune adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Philip de la Puterea Dragostei.


In articol:

Berna și Philip au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragostei, însă relația lor s-a dus pe apa sâmbetei. Acum, frumoasa blondină spune adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de iubitul ei.

Berna de la Puterea Dragostei, declarații surprinzătoare despre Philip: „Am vrut să cer ordin de protecție"

Berna și Philip s-au despărțit de mai mult ori de-a lungul relației lor, însă ultimele fapte ale fostului concurent de la Puterea Dragostei au făcut-o pe blondină să spună 'STOP'.

Printre motivele care au dus la ruptura relației dintre cei doi foști concurenți  se numără și infidelitatea. Se pare că Philip ar fi fost prins sărutându-se cu o femeie, însă bărbatul nu dorește să recunoască acest lucru.

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj înduioșător pentru Andreea Mantea: "Unul dintre cei mai frumoși oameni"

„În ultimul timp ne-am tot certat și vă spun sincer, cred că relația o să se sfârșescă. Asta simt eu. Ne-am dat mii de șanse. Nu pot să zic că s-a sfârșit povestea de iubire, dar nu știu ce s-a întâmplat între noi. 

Sincer eu îmi doresc să rămân cu el, doar că e vorba de înțelegere și dacă nu există înțelegere... Poate că ne lipsește comunicarea, timpul petrecut împreună, pentru că nu prea îl mai petrecem împreună în ultima perioadă, atenția, lucrurile astea", spunea Berna la un moment dat.

Citeste si: Cristina Mihaela a anunțat cine este Favoritul Săptămânii la Puterea Dragostei, dar și cine părăsește competiția

O persoană care și-a ascuns identitatea i-a trimis fostei concurente de la Puterea Dragostei un filmuleț care îl avea protagonist chiar pe Philip.

„Îl prinsesem acum, de vreo 5, 6 luni, sărutându-se cu o fată în club, dar nici în ziua de azi nu știu dacă el chiar s-a sărutat cu o fată, pentru că a zis că nu este el. În acele videoclipuri se vedea clar că el era, și avea și o maletă și cu un lănțișor și se vedea clar că era el, doar că m-a mințit. Și mai mult preferam să spună adevărul, că a greșit, și aia e", a declarat Berna.

De asemenea, Berna spune că fostul ei iubit a avut un comportament total neadecvat față de ea.

„Am vrut să cer ordin de protecție. Am mers în Centrul Vechi cu prietenele mele și mă văzuse, mi-a promis ceartă, dar nu credeam. A venit după mine și m-a tras puțin de păr și m-a speriat foarte tare. Așa este el cu adevărat cu fetele", a precizat Berna.


Abonează-te pe

Citește și:

Ashley Graham este gravidă pentru a doua oară. Justin Ervin va deveni tătic

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

Bogdan Mocanu, surprins la un eveniment monden cu noul bolid de lux! „Iubita mea e încântată...” EXCLUSIV

Andrada și Cazi de la Puterea dragostei s-au despărțit!

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit?"Nu știu cât voi mai sta"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri