Berna de la Puterea dragostei a primit inelul de logodnă de la Philip! În ce familie celebră intră concurenta


Berna de la Puterea dragostei a primit inelul de logodnă de la Philip! În ce familie celebră va intra concurenta, după nuntă. Cine este tatăl concurentului.


In articol:

Berna și Philip de la Puterea dragostei trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, iar zilele trecute, concurentul și-a inima în dinți și i-a cerut mâna iubitei sale. Au curs lacrimi de bucurie pentru cei doi concurenți, care se iubesc de câteva luni și își doresc să întemeieze o familie împreună.

În mesajele pe care le-au transmis celor dragi, Philip a recunoscut că o iubește foarte mult pe „Bernuța”, așa cum o alintă și că vrea să formeze o familie cu ea. În plus, acesta a dezvăluit că la anul va face nunta cu iubita sa. Iar zilele trecute, Philip și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe Berna.

Berna, însărcinată cu Philip?

Mulți se gândesc deja la faptul că Berna ar putea fi însărcinată, mai ales după ce concurenta ar fi luat câteva kilograme în plus în ultimele săptămâni.

Berna de la Puterea dragostei a primit inelul de logodnă de la Philip!
Berna de la Puterea dragostei a primit inelul de logodnă de la Philip!

Philip s-ar fi grăbit să o ceară în căsătorie pe Berna pentru că amândoi își doresc, potrivit unor surse, să fie cununați civil în momentul în care bebelușul se va naște. "Mă mărit! Va fi o nuntă mare", a spus frumoasa blondă, extrem de emoţionată.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, afirmația cu care a șocat întreaga casă. Este vorba despre Ramona: „Vreau s-o...”

În ce familie intră Berna după căsătorie

Puțină lume știe cine este tatăl lui Philip. Acesta este un bărbat celebru din România, despre care s-a scris mult în ultima perioadă. De altfel, chiar și Philip a recunoscut că este fiul „crocodilului”, așa cum i se spune tatălui său în București.

Bărbatul este un cunoscut interlop din Capitală, făcând parte din temutul grup din zona Berceni.

Berna de la Puterea dragostei a primit inelul de logodnă de la Philip!
Berna de la Puterea dragostei a primit inelul de logodnă de la Philip!

Bărbatul este un împătimit al sporturilor de contact, ducându-l pe fiul său la sală de când era mic. În plus, i-a făcut toate poftele fiului său, ducându-l în vacanțe de lux și cumpărându-i mașini de lux.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Fosta iubită a lui Livian, lovitură cumplită pentru concurentul de la Puterea dragostei! Ce a făcut

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

Ce surpriză! O fostă concurentă de la "Puterea Dragostei" intră în casă pentru Livian?! "Vreau să mă bat cu Bianca pentru el"

Ramona părăsește casa Puterea dragostei? Ce s-a întâmplat între ea și Ella: „Voi merge acasă...”

14 iunie 2021 - Semifinala Chefi la Cuţite. Ce probe au avut concurenții semifinalişti

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este Irina FODOR. Noua prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri