Berna de la Puterea Dragostei a fost surprinsă cu un membru din trupa lui Alex Velea


Berna de la Puterea Dragostei și Azrael Golden au o relație în secret?! Azrael i-a trimis mesaje siropoase blondei.


In articol:

Berna de la Puterea Dragostei a fost o concurentă foarte apreciată de publicul telespectator. Blonda a avut o relație de basm cu Philip, pe care îl cunoscuse înainte de concurs și pentru care a decis să plece în Istanbul pentru a-l cuceri.

Berna si Philip au fost inclusiv logodiți și au avut parte de o iubire ca în povești, o iubire de care nu mulți concurenți de la Puterea Dragostei au avut parte, dar cu toate acestea, povestea lor a luat sfârșit mai devreme decât s-ar fi așteptat toată lumea.

Citeste si: Nicos de la „Puterea Dragostei”, declaraţii neaşteptate despre foştii lui colegi: "Acum fac reclamă la orice"

După numeroase certuri și împăcări, foștii concurenți de la Puterea Dragostei au decis să-și separe drumurile. După despărțirea de Philip, Berna nu a apărut la brațul niciunui bărbat, blonda profitând de tot timpul ei liber pe care îl are să se distreze la maxim și să se dedice persoanei ei. Recent, Berna a publicat niște fotografii dintr-un articol pe Instagramul ei personal, iar în același timp aceasta primea mesaje pe o aplicație de la nimeni altul decât Azrael Golden, parte din Golden Boy Society, trupă formată de Alex Velea.

Fosta iubită a lui Philip nu s-a dat la o parte să publice acele fotografii, chiar dacă în același timp Azrael Golden îi scria pe whatsapp.

Azrael Golden
Azrael Golden în mașină[Sursa foto: Instagram ]

Publicul a fost stârnit, deoarece acele mesaje erau ascunse. Nimeni nu are idee ce mesaje a primit Berna de la Azrael Golden, dar urmăritorii blondei au început să se gândească la ce legături ar putea exista între Berna și prietenul lui Alex Velea.

Citeste si: Thalida, cerută în căsătorie de Ricardo de la Puterea Dragostei! ,,Dragostea mea, de când te-am văzut…”

Care a fost reacția lui Azrael Golden față de zvonurile care circulă?

Azrael este și el foarte activ pe rețelele de socializare, recent a făcut o serie cu „Întrebări și răspunsuri”, unde a răspuns la o întrebare legată de situația lui amoroasă, răspuns care nu a fost pe placul așteptărilor urmăritorilor acestuia.

Azrael Golden
Postarea făcută de Azrael Golden[Sursa foto: Instagram ]


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu este vorba de înșelat.” Ioana Chișiu și iubitul său s-au despărțit. În ce relații au rămas aceștia

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

De ce ar trebui să presari mereu bicarbonat de sodiu peste carne înainte de a o prăji. Acest truc te va cuceri

Cum poți face bradul de Crăciun să reziste mai mult timp. Iată greșeala pe care foarte mulți o comit fără să-și dea seama

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri