Berea favorizeaza aparitia unui tip de cancer foarte intalnit


Berea favorizeaza aparitia unui tip de cancer foarte intalnit

Berea favorizeaza aparitia cancerului de colon, iar alcoolurile tari favorizeaza cancerul de ficat. De asemenea, consumul exagerat de sare prezinta un risc al imbolnaviri de cancer, de 7 ori mai mare comparativ cu un consum moderat (maximum 6 grame pe zi).

In prezent, sunt cunoscute alimentele care nu trebuie sa fie consumate intrucat pot declansa carcinogeneza sau care pot grabi evolutia bolii. In aceasta categorie intra urmatoarele alimente:

- carnea rosie (porc, vita, bivol, oaie, berbec), care este cea mai buna hrana a celulelor canceroase, la care se adauga grasimile animale, slanina, untura, untul, mezelurile, afumaturile, conservele in sare si prajelile de orice fel. Se stie ca grasimile animale si carnea de porc contin foarte multe toxine care intoxica sangele si dezvolta o flora bacteriana anaeroba ce favorizeaza producerea de substante cancerigene in lumenul intestinal, iritatii si inflamatii ale colonului.

Un studiu american arata ca marii consumatori de carne rosie prezinta un risc cu 30-40% mai mare de a se imbolnavi de cancer colorectal.

Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Legatura nestiuta dintre post si cancer!

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Cele mai frecvente tipuri de cancer si simptomele lor. Daca le ai, du-te URGENT la medic!

Nouă simptome care îţi spun că ai cancer la ficat! Poti crede că ai gastrită sau că eşti doar foarte obosit!

Cum se transmite bacteria care cauzeaza cancer de stomac

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Kani de la Chefi la cuțite și iubita lui s-au căsătorit! Ce ținute au ales să poarte în ziua cea mare?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri